A yorkim tegnap és tegnapelőtt is sárga színű folyadékot hányt, tegnap fulladásos rohama is volt hányás után. Mi lehet a gond?
Tudom állatorvoshoz kellene fordulnom, azt is fogom tenni de most egyszerűen lehetetlen megoldani, nem részletezném miért.
Jelenleg jól van a törpém, ma evett és a tegnapi hányás után is evett, de nem tudom mi okozhatta a rosszullétet nála és aggódom érte.
Kérlek segítsetek!
Az én kiskutyáim akkor hánytak sárgás habot, ha valami gond volt a torkukkal. Pl. megfáztak, vagy torokgyulladás.
Nem túl nagy a baj, könnyen gyógyítható, de azért feltétlenül vidd el dokihoz, mert nem tudni mennyire súlyos, akár szövödményei is lehetnek.
Anyósomék 5 hitel mellé vették fel a hatodikat, hogy orvoshoz tudják vinni a kutyát. Ezért ez számomra is elfogadhatatlan.
Egyébként a fulladásos roham nagyon nem oké, a hányás még elmegy. Tényleg orvoshoz kéne vinni
Tudom, hogy orvoshoz kell vinni, irtam, hogy ezen a héten elviszem!!!! Szóval nem kell olyanokat pötyögni, ami fölösleges.
Arra gondoltam én is, hogy talán megfázhatott... Na mindegy, megoldom magam a problémát.
Ezen a héten? Amikor Te gyerekkorodban beteg voltál, anyukád azt mondta, hogy 4-5 nap múlva elviszlek orvoshoz?
Nagyon sok minden miatt hányhat a kutyád, de megfázástól biztosan nem.
Miért nem tudod elvinni? Vegyél ki szabit, lógj a suliból, kérj kölcsön pénzt.
Ha nem vagy hajlandó áldozatot hozni, és esetleg elpusztulna a kutyád, akkor jusson eszedbe, hogy mi szóltunk.
Elviszem, már mondtam!!!! Ennyi. Erről a dologról le lehet szállni, ha semmi normálisat nem tudtok írni.
Nem a pénzről van szó, de ide nem írom ki, hogy miért nem tudom ma elvinni dokihoz.
Már ne is haragudj, de idáig csak normális válaszokat kaptál.
Mi nem tudhatjuk, hogy mi baja a kutyádnak.
A hányás lehet vírus, vagy egyszerű gyomorrontás miatt, az viszont nem jár fulladással.
Az nem lehet, hogy csak fulladásnak gondoltad azt, amikor hányás előtt öklendezni kezdett?
A fulladás lehet epilepsziás roham is, de az meg nem szokott hányással járni.
Ennél többet mi nem tudunk segíteni, csak állatorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!