Mitol szedulhetek mar ket napja? Nem erosen csak szinte folyamatosan? 22 hetes terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Eddig egyszer volt mar ilyen akkor jarni sem birtam annyira szedultem. Volt mar valakivel ilyen?2008. okt. 15. 10:00
1/2 anonim válasza:
Ilyenkor a keringésed miatt is szédülhetsz. A szervezetednek több vért kell szállitania .Nekem az alacsony vérnyomásom miatt voltak folyamatosan szédüléseim, a védőnő ajánlotta, hogy igyam reggelente egy kávét. Nagyjából bevált. De lehet lelki oka is, hogy szédülsz, pánikszerű dolgok főleg levegőtlen, zsúfolt helyen. Pihenj sokat, lehet vasat is kapsz majd ha indokolja a vérképed.
37 hetes kismama
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt, megyek is delutan orvoshoz.
2008. okt. 15. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!