Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt már aki utrogestan...

Volt már aki utrogestan használata mellett vetélt el úgy, hogy semmi erre utaló jel nem volt? Csak az uh-on közölték vele ezt a tragédiát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én szedtem, mégis elvetéltem, elkezdtem vérezni 11 hetesen, de a baba már 2-3 hete nem fejlődött. :( Pár nap múlva mentem volna a 12 hetes UH-ra, szóval ha addig nem véreztem volna, akkor csak ott tudtam volna meg. :(

Remélem Nálad nem ez a helyzet és csak kíváncsiságból kérdezed!

2010. máj. 16. 15:14
 2/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom, ami veled történt!

Azért kérdezem, mert aggódom, nehogy baj legyen.

2010. máj. 17. 08:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggódj, nem lesz semmi baj!!

Sajnos tapasztalatból írom, hogy az Utrogestan csak a hormonproblémákra jó, mert ahogy írtam, nekem az első baba elment, pedig kb. a 6. héttől szedtem. Azóta újra terhes vagyok, 2-3 hét múlva szülni fogok. :) Most is szedtem az elejétől, még véreztem is, és mégse történt baj.

Szóval légy nyugodt, Te ezzel mindent megteszel, ha szeded, a többi sajnos már nem Rajtad múlik.

Hány hetes vagy?

2010. máj. 17. 09:47
 4/8 A kérdező kommentje:
10. hétben vagyok, és már volt 2 vetélésem, ezért izgulok.
2010. máj. 17. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom. :( És nem derült ki, hogy mi okozta? Akkor is szedted az Utrogestant?
2010. máj. 18. 09:46
 6/8 A kérdező kommentje:
A 2 vetélés után voltam kivizsgáláson, és semmit nem találtak. És csak most szedem az utrogestant.
2010. máj. 18. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
én 1x vetéltem egy éve és amikor elkezdtem vérezni akkor irtak fel utrogestánt de addigra késő volt...elmondta a doki hogy ilyenkor semmit nem tehet az orvos és a kismama sem...az utrogestan csak azt a vetélési okot befolyásolja amikor sárgatesthormon elégtelenség miatt vetélne el valaki a többibe nem tudunk beleszólni de őszintén jobb is mert a genetikailag hibás baba jobb ha nem születik meg! most egy év után újra sikerült de most azonnal utrogestant kezdtem szedni és mivel 1x véreztem 3x2kapszulára emelte a doki szájon át és hüvelybe is! de a lényeg hogy 3 hete itthon vagyok és fekszek!elmondta egy idős orvos hogy nem találtak fel még a fekvésnél jobb magzatmegtartó módszert akár milyen furán hangzik is...
2010. máj. 18. 15:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Hátha akkor ez volt a baj, és az Utrogestan segíteni fog! Ártani semmiképp sem árt, ha szeded!

Boldog babavárást, és ne aggódj, minden rendben lesz! :)

(Az első 3 választ adó voltam)

2010. máj. 18. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!