Utrogestan hüvelykúp okozott nálatok valamilyen mellékhatást? Volt akinél mégis baj lett a használata ellenére?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 14:48
1/4 anonim válasza:
Én tablettás formában szedtem. Van mellékhatása, ez le is van írva a tájékoztatóban.
Én roppant fáradt, álmos voltam tőle, szinte egész nap aludtam. Szerencsére a gyógyszer nem okozott más panaszt, s a gyermekem is egészséges lett!
2/4 anonim válasza:
Én is tablettát szedtem. Szintén aluszékony voltam, szédültem is. Sajnos nekem nem segített, csak akkor segít, ha progeszteron hiány miatt vannak tünetek (pl. barna folyás). Remélem Neked fog!
3/4 anonim válasza:
Én a hüvelykúpot kaptam,mert sajna az első babám a 8.héten elment,most a 15.hétben vagyok. Remélem most már kicsit megnyugodhatok. egyébként én is nagyon aluszékony voltam tőle,meg párszor migrénem is volt,de az egyébként is van.
Remélem neked is segíteni fog!
4/4 anonim válasza:
Nekem semmi mellékhatása nem volt a hüvelykúpot használtam.Hála Istennek minden rendben van.30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!