Nem ártalmas az utrogestan használata? Lennt bővebben
én első teszt utántól utrót használok mert volt egy vetélésem egy éve és nem mondta senki hogy annyira a méhszájig kell nyomni
ápolónő vagyok és nem egy orvosnál jártam...csak kiderült volna...jól csinálod de tényleg ne told fel olyan magasra a méhszáj nagyon vértelt és sérülékeny ilyenkor(körmöddel is felsértheted) és középen is ugyanolyan jó helyen van onnan is felszívódik....különben meg a kapszula külseje volt hogy nyomokban kijött nekem de az csak a tok...amint a nedvesség miatt a kapszula kilukad a hatóanyag felszívódik a nyálkahártyán keresztül...
amúgy az utrogestan hüvelyi kapszula megegyezik az oralissal ezt meg onnan tudom hogy nekem mindkettőt kellett egyszerre használni és mivel orvos hívta fel rá a figyelmemet meg is néztem és minden összetevő tényleg ua.
csak azt sajnálom hogy ezt nem akkor tudtam meg amikor egyszer össze cseréltem a kettőt és halálra idegesítettem magam hogy mi lesz:-)...
most betöltöttem a 12.hetet így lassan elhagyom
sok sikert neked
a bacik simán feljutnak ha strandolsz vagy bacis a kezed úgyhogy jól teszed ha kezet mosol nem tudom honnan veszi az aki azt irta neked hogy nem jut fel a baci a babához...biztos még nem hallott olyat hogy fertőzés miatt fejlődési rendellenesség vagy vetélés jött létre...
nem kell félni ezt nem azért írom...ha jól kezet mosol és nem bántod a méhszájadat nem lesz semmi baj!sőt! az utrogestan sokat tud segíteni a magzatmegtartásban ha a progeszteron hiányzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!