Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem ártalmas az utrogestan...

Nem ártalmas az utrogestan használata? Lennt bővebben

Figyelt kérdés
Már arra gondolok, hogy hüvelyi utrogestant kapok és persze kezet mosok rendesen meg minden, csak, hogy az állandó nyúlkálás (reggel, este) nem okoz-e gondot a babánál. Mert néha a méhszájamhoz is érek akaratlanul. Köszönöm a tapasztalatokat.
2010. jún. 10. 14:14
 1/5 anonim ***** válasza:
az utrogestan biztos ne okoz gondot sőt azért kaptad hogy segítsen megtartani a babát de biztos tudod ha kezet mosol előtte akkor nem viszel be semmi bacit a méhszájjal pedig vigyázz nem kéne olyan nagyon felnyúlni hogy elérd
2010. jún. 10. 14:19
 2/5 A kérdező kommentje:
A lehető legfeljebb kell nyomni a doki mondta, mert egyrészt bennmarad jobban és ott hatásosabb, csak a méhszájamhoz akkor is mindig véletlenül hozzáérek, nem lehet kikerülni, nem olyan nagy a hely odabenn. :)
2010. jún. 10. 14:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem árt, ne aggódj, a babához ne jutnak oda a z esetleges bacik, főleg, hogy kezet mosol.
2010. jún. 10. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:

én első teszt utántól utrót használok mert volt egy vetélésem egy éve és nem mondta senki hogy annyira a méhszájig kell nyomni

ápolónő vagyok és nem egy orvosnál jártam...csak kiderült volna...jól csinálod de tényleg ne told fel olyan magasra a méhszáj nagyon vértelt és sérülékeny ilyenkor(körmöddel is felsértheted) és középen is ugyanolyan jó helyen van onnan is felszívódik....különben meg a kapszula külseje volt hogy nyomokban kijött nekem de az csak a tok...amint a nedvesség miatt a kapszula kilukad a hatóanyag felszívódik a nyálkahártyán keresztül...

amúgy az utrogestan hüvelyi kapszula megegyezik az oralissal ezt meg onnan tudom hogy nekem mindkettőt kellett egyszerre használni és mivel orvos hívta fel rá a figyelmemet meg is néztem és minden összetevő tényleg ua.

csak azt sajnálom hogy ezt nem akkor tudtam meg amikor egyszer össze cseréltem a kettőt és halálra idegesítettem magam hogy mi lesz:-)...

most betöltöttem a 12.hetet így lassan elhagyom

sok sikert neked

2010. jún. 10. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

a bacik simán feljutnak ha strandolsz vagy bacis a kezed úgyhogy jól teszed ha kezet mosol nem tudom honnan veszi az aki azt irta neked hogy nem jut fel a baci a babához...biztos még nem hallott olyat hogy fertőzés miatt fejlődési rendellenesség vagy vetélés jött létre...

nem kell félni ezt nem azért írom...ha jól kezet mosol és nem bántod a méhszájadat nem lesz semmi baj!sőt! az utrogestan sokat tud segíteni a magzatmegtartásban ha a progeszteron hiányzik!

2010. jún. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!