Tegnapelőtt este erősebb vérzésem volt, tegnap napközben maszatolás, ami el is múlt. Augusztusban volt egy vetélésem, most megint babás lettem. Ez mi lehetett most?
Természetesen megyek orvoshoz, csak hátha történt veletek hasonló, tudtok esetleg tippet adni, mi is lehetett ez az egész? Elvetéltem újra?
Hétfő este nagyon viszonylag sok élénkpiros vérzésem volt, éjjel semmi, vagyis nem jött meg. Kedden napközben ez csökkent, kevés lett, volt egy alvadt darab, de aztán abba is maradt a vérzés, ma reggelre már semmi nincs. Nem tudom, hogy most ez akkor vetélés volt, vagy valami más lehetett? Esetleg ikerterhességből az egyik? Görcsölni nem görcsölök egyáltalán.
Viszont ha vetélés lenne, akkor megjön egy az egyben a menstruáció ilyen korai terhességnél, nem? Ja, azt nem írtam, hogy kb. 5. hétnél járok.
Vagy lehetséges, hogy elkezdődött a vetélés, de nem fejeződött be?
Ne haragudj, de én nem értem az ilyen nőket! Miért nem mentek azonnal orvoshoz? Hát persze, hogy lehet vetélés! Nem kell megvárnod a dokid rendelését, ezért van az ÜGYELET!!!
Nekem is úgy tudták megmenteni a babámat, hogy azonnal rohantam, pedig csak rózsaszín pecsételésem volt.
Ráadásul már volt egy vetélésed...Hát...
Szia. Nekem is volt júniusban 5 hetesen egy vetélésem. De akkor elég sok vér volt és elég nagy darabokkal, volt ami 10forintos nagyságú is volt.
Remélem hogy nem lesz baja a babádnak, menj orvoshoz! Pihenj sokat de feküdj!!!!
Majd írj! Drukkolok!
Lehet, hogy sok oka van, miért nem mész kórházba. Igen én valóban "CSAK EGYET" tudok mondani, hogy miért menj: A GYERMEKED ÉLETE!!!!
Már régi a kérdésed, bízom benne, mindketten jól vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!