Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Párommal utolsó menstruációm...

A Párommal utolsó menstruációm óta (aug.20. ) védekezés nélkül szeretkezünk majdnem mindennap. Jelentősebb tünetet még nem érzek bár ilyen fehér és átlátszó folyásom hébe hoba van. Miért váratja magát a babánk? Milehet a baj?

Figyelt kérdés
Nehezen teherbeesős fajta lennék ? Vagy " rosszkor szeretkezünk" ? Meg-"nemszeretek állni" mindig le kell ülnöm vagy guggolnom mert rossz a közérzetem. Várok..
2008. okt. 15. 07:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
köszike mindenkinek mindent főként az utolsó hozzászolónak :))) aranyos és szép sztori... remélem hasonlóba lesz részük beleértve magamat is akik probálkoznak...
2008. okt. 15. 14:37
 22/22 anonim ***** válasza:
ne aggodj oszejon a baba!:)) en a lanyommal nagyon hanar teherbe estem szept.7 en megeskudtem a ferjemmel szept. vegen kellet volna hogy megjojjon es mar nem jott meg a draga lanyomat mar a szivem alatt hordtam:) de viszont mostmar szeretnenk kistestvert a kicsinknek, es kb 3 honapja nem vedekezunk es meg nem lettem terhes, tudom nekem konnyu mondani mert mar van egy gyerekem! de ne aggodjal azt szoktak mondani ha 1-2 ev alatt nem jon osze a baba akkor kell meg csak az orvost felkeresni!! sok sikert! es miharabbi gyermek aldast kivanok!
2008. okt. 15. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!