35 hetes vagyok, és fulladok. Végül is kapok rendesen
levegőt, de sokszor kell mélyeket sóhajtanom, és van
amikor úgy érzem, ez sem elég. Mitől lehet, és mit
tehetek ellene?
biztos h a hormonok is szerepet játszanak meg nyomja a méh v a baba a rekeszizmodat, én is úgy érzem mire felérek az emeletre alig kapok levegőt, egy kicsit lepihenek, leülök v ilyesmi és utána elmúlik-többletsúlyt is cipelünk- bár nem tom te mennyit hiztál én 15 kg-ot ezt sem könnyű cipelni. nekem sokszor hőhullámaim is szoktak lenni- ez sem tul kellemes érzés mikor ömlik az emberről a viz. kisfiú v kislány lesz a babócátok? és mi lesz a neve? ne aggódj teljesen normális ez igy a vége felé- már nem sok van hátra- kitartás! minden jót, könnyű szülést és sok sok egészséget és kitartást kivánok a kisbabához! pussz:35 hetes kismama
2008. okt. 14. 22:46
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
Kisfiú lesz, Alex :) Neked?
reméljük szintén kisfiú- Balázs bár már a 28. héttől nem hajandó megmutatni és mindene fiús- reméljük nem okoz csalódást- csak egészséges legyen- reménykedünk h kisfiú 16 hetesen az volt és a 20. héte is. nov 22-re vunk kiirva és ti?
2008. okt. 14. 22:54
amúgy te mennyit hiztál? csak ugy viszonyításképpe kérdezem. én 15kg sajnos
2008. okt. 14. 22:56
5/11 A kérdező kommentje:
Nov.20-ra vagyok kiírva.
11 kg-ot híztam.
Sziasztok:) énis november 22. vagyok kiírva:) és 15 kg-t híztam...Ugyanígy fulladok énisnem tudok ellene mit tenni ráadásul a negyediken lakunk, ugye lift nélkül:(
Hát ezt már el kell viselni. Könnyű és szép szülést nektek:) nemsokára..:)
2008. okt. 15. 06:25
Sziasztok. Én november 29-re vagyok kiírva, 16 kilót híztam, és én is fulladok. Ha fekszem, akkor főleg. Szerintem a babám nyom valamit ilyenkor, mert ha oldalra fordulok abbamarad. Kitartás, már nincs sok vissza. Könnyű szülést, és sok boldogságot a kicsivel majd!
2008. okt. 15. 07:46
Csatlakozom hozzatok en november 18ra vagyok kiirva.Bar a vedonom szerint hamarabb johet.Nekem is szoktak legzesi problemaim lenni es csak az valt be amikor nagyon nehezen kapok levegot hogy lehajtom a fejem, nem tudom miert de ez bejott.En mindenhol azt olvastam hogy a baba nyom,de barmikor leereszkedhet a csatornaba igy megkonnyebulunk.(bar akkor a hugyholyagunkat nyomja jobban).Na meg egy par het.. :-)
2008. okt. 15. 09:35
Én november 30-ra vagyok kiírva. Én is fulladok 4 lépcsőfok után:-). De ez ezzel jár. Mindemellett nagy boldogság. Már nincs sok hátra. Pihengess, ha megtehetd:-) Mi a árommal építkezünk, úgyhogy talpon kell lennem.
Estére lufi vagyok, úgy bedagadok, de alapjábavéve jó a közérzetem. Meg hála égnek jó idő is van. A fulladás állítólag nemsokára elmúlik...2-3 hét....
Ebben reménykedem...
Minden jót!
2008. okt. 15. 10:47
Ne aggódjatok, elmúlik! Bár én szinte végig allergiás voltam... :P
A lépcső megmászása nem lett könnyebb, hiába van lent a baba, kapkodom a levegőt, de "normál esetben" már nem fulladok. :) A hólyagomat viszont nagyon nyomja a pici, készüljetek fel, az is kellemetlen! (Okt. 29-re vagyok kiírva.)
Sok sikert és rengeteg kitartást Nektek!
2008. okt. 15. 13:56
Kapcsolódó kérdések: