Asztmás vagyok,6hetes terhes. Lehet e használnom a Symbicortot vagy azzal ártok a babának? Ha nem veszem be akkor nagyon fulladok.
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 22:48
1/4 anonim válasza:
Ezt mindenképpen beszéld meg a kezelő orvosoddal, akár a szülész akár a tüdőgyógyász. De addig is míg beszélni tudsz valamelyikkel szedjed.
2/4 anonim válasza:
Szia .Én is asztmás vagyok és ventolin rohamoldót meg seretid-et kell szednem.Azt ondta z orvosom hogy azzal többet ártok a abának ha nem kap elég oxigént,ugyhogy én abba se hagytam amikor kiderült hogy babám lessz.A 4. hónap rettenetesen nehéz volt mert nagyon fulladtam nappal is meg éjjel is ráadásul a vérnyomásom is nagyon magas lett ugyhogy abban az időszakban még több ventolint használtam.Remélem nem ijesztettem rád csak segitség képpen meséltem el.De mindenféle képpen beszélj az orvosoddal,ebben a háziorvos is tud tanácsot adni.
24 hetes km
3/4 anonim válasza:
Szia menj el a dokidhoz, a symbicortot nem lehet terhesség alatt szedni, én azt szedtem. Amíg terhes voltam kaptam mást. A ventolin rohamoldó az mehet szülésig, de csak a fájások kezdetéig!
4/4 anonim válasza:
Én terhességem alatt végig Symbicortot szedtem, ezt írta fel a tüdőgyógyász. A babám már 7 hónapos és szoptatom, de a Symbicortot azóta is napi rendszerességgel használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!