Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38ik hetben vagyunk es huvelyt...

38ik hetben vagyunk es huvelytablettat kellett most hasznalnom, nem tudom meddig kell felnyomni ezer csak epp hogy felnyomtam, utanna mindha kicsit egetett de elmult ez igy normalis?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen kúpot kaptál?

Mert nekem, ami égetett (Pevaryl), arról kiderült, hogy allergiás vagyok rá...Aztán felírattam inkább egy másikat (Candibene).

Amúgy én sem tudtam túl magasra tuszkolni, egyszerűen nem ment, viszont mégis elmúlt tőle a fertőzés szerencsére.

2010. dec. 31. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
klotrimazole huvelytabletta 500mg os.masnap mikor felkeltel meg volt folyasod?vagy honnan tudom h elmult?
2010. dec. 31. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Onnan fogod tudni, hogy elmúlt, hogy legközelebb vesz az orvosod kenetet és, ha nem talál benne gombát, akkor minden rendben van. Mert ugye a Clotrimazol gombaellenes szer, más ellen nem írhatta föl.

De, hogy már nincs panaszod, az nagyon jó jel, de a labor a tuti biztos.

2010. dec. 31. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok: nekem elmúlt tőle a folyásom is. Maradt csak a normális, kis mennyiségű folyás, szóval nálam észrevehető volt a kúp használata után a változás anélkül is, hogy doki látott volna. Persze után én is voltam dokinál.
2011. jan. 1. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!