Szerintetek van még remény hogy életben van?
Valakinek volt valami hasonló dologban része ??
Tegnap el kezdtem vérezni. Szó szerint ömlött a vér belöllem este már csillapodott ma meg már alig vérzek, tegnap iszonyatosan görcsöltem, mára az is jobb. Tegnap csináltak ultrahangot a petezsák megvan de annyire pici a baba (6hetes) hogy nem látni szívhangja meg még nincs ezért semmi biztosat nem mondtak. Ma volt vérvetel hcg-m jó lett. Most akkor reménykedhetek? Be fektettek de senki semmit nem mondott még. Nővér súgta meg hogy 2 nap múlva ismétlés és ha csökken a hcg akkor az orvosok be fejezik a terhességemet. :( :(
Sajnálom, együt érzek veled és a pároddal.
Amikor nekem nem volt szívhang 10 hetesen, kértem azt a kis Angyalkát, bocsásson meg nekem, hogy nem tudtam jobban vigyázni rá, és hogy remélem, találkozunk még, és szerethetem őt.
A jó hír a szerencsétlenségben, hogy TUDSZ teherbe esni, terhes lenni, mert valakinek ez sem adatik meg. A tested most már tudhatja, "miről van szó", és legközelebb felkészültebb lehet.
Ne igyál cickafark teát, nálam az tett be.
És nyugodj meg, mert az Angyalka készülődik hozzád.
#6 vagyok
Nagyon sajnálom. 😔
Most nagyon fáj, és éld is meg ezt a fájdalmat. Ne akarj erős lenni, most nem az kell.
Viszont utána fogsz tudni előre nézni.
Nekem a vetélés után a harmadik hónap sikeres volt, minden rendben volt azzal a terhességgel.
3-as vagyok, aki ugyanigy jart tavaly osszel.
Sok erot kivanok, ha a kontrollon zold utat adnak hamar visszajon a picur bizz ebben! En 3. ciklusban mar ismet terhes lettem, Neked is hasonlo jokat kivanok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!