Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van még remény...

Szerintetek van még remény hogy életben van?

Figyelt kérdés

Valakinek volt valami hasonló dologban része ??

Tegnap el kezdtem vérezni. Szó szerint ömlött a vér belöllem este már csillapodott ma meg már alig vérzek, tegnap iszonyatosan görcsöltem, mára az is jobb. Tegnap csináltak ultrahangot a petezsák megvan de annyire pici a baba (6hetes) hogy nem látni szívhangja meg még nincs ezért semmi biztosat nem mondtak. Ma volt vérvetel hcg-m jó lett. Most akkor reménykedhetek? Be fektettek de senki semmit nem mondott még. Nővér súgta meg hogy 2 nap múlva ismétlés és ha csökken a hcg akkor az orvosok be fejezik a terhességemet. :( :(

2017. máj. 10. 16:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom, együt érzek veled és a pároddal.

Amikor nekem nem volt szívhang 10 hetesen, kértem azt a kis Angyalkát, bocsásson meg nekem, hogy nem tudtam jobban vigyázni rá, és hogy remélem, találkozunk még, és szerethetem őt.

A jó hír a szerencsétlenségben, hogy TUDSZ teherbe esni, terhes lenni, mert valakinek ez sem adatik meg. A tested most már tudhatja, "miről van szó", és legközelebb felkészültebb lehet.

Ne igyál cickafark teát, nálam az tett be.

És nyugodj meg, mert az Angyalka készülődik hozzád.

2017. máj. 11. 11:18
 12/14 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Nagyon sajnálom. 😔

Most nagyon fáj, és éld is meg ezt a fájdalmat. Ne akarj erős lenni, most nem az kell.

Viszont utána fogsz tudni előre nézni.

Nekem a vetélés után a harmadik hónap sikeres volt, minden rendben volt azzal a terhességgel.

2017. máj. 11. 12:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Hogy mit érzek az el mondhatatlan.. haza is engedtek a kórházból. Nem kapartak nem kaptam gyógyszert! 3nap múlva vissza kell mennem, a nővér azt mondta nekem hogy nincs ki mondva hogy vége a terhességemnek majd hétfőn ki derűl, a leletemben meg az ál hogy el vetéltem most akkor?? 2napja láttál a petezsákot ma már nem!
2017. máj. 11. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, aki ugyanigy jart tavaly osszel.

Sok erot kivanok, ha a kontrollon zold utat adnak hamar visszajon a picur bizz ebben! En 3. ciklusban mar ismet terhes lettem, Neked is hasonlo jokat kivanok!

2017. máj. 11. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!