Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 35 hetes vagyok, ma delben...

35 hetes vagyok, ma delben 2-3 percig kis pottyoket lattam,nagyon surun szalltak fel ala,azt hittem kis legyek,de par perc mulva kitisztult a fejem es eltuntek. En vernyomasra gyanakodtam mivel altalaban kicsi,lehet attol?

Figyelt kérdés
Nem szedultem meg semmi..Utana kesobb mosogatas kozben furan elzsibbadt a nyakam es a fejem.Eddig sosem tapasztaltam ilyent.
2008. okt. 14. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia!!!Én nekem is alacsony a vérnyomásom ,de én csak tűzijátékot szoktam látni az olyan ,hogy apro csillogo foltokat láttok ami össze vissza,de nem sokáig tart.Ez lehetet attol ,hogy a baba pont olyan ideget nyomot ami nem kellemes tünetet okozott.De azért emlísd meg az orvosnak.Jo baba várást!!!
2008. okt. 14. 19:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudok magyarázatot adni miért van ez de Ma miután felkeltem (délután aludtam egy órát) egy fél óra mulva én is láttam a pöttyöket ez már a második alkalom volt de sosem gondoltam volna hogy ez valaminek a tünete lett volna.Ezek szerint mégis?A vérnyomásom nem ingadozik 100/60 illetve 110/70 szokott lenni.Nem szoktam szédülni vagy ilyesmi.Remélem valaki tud majd valamiféle magyarázatot adni mert engem is érdekelne.

Jó egészséget és boldog babavárást!

25 hetes pocakos

2008. okt. 14. 21:15
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem azonnal menj orvoshoz!!
2008. okt. 14. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szikralátásnak hívják a dolgot, és azonnal jelezni kell a dokidnak. Lehet, hogy semmi komoly, de a toxémia kialakulásának egyik tünete is lehet!

Judy

2008. okt. 15. 07:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat,jovoheten kell mennem,akkor inkabb hamarabb megyek.
2008. okt. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!