Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rendesen szedem a gyógyszert...

Rendesen szedem a gyógyszert 5 éve. Meg is jött, de rendesen nő a hasam. eddig felpuffadásra gyanakodtam, de már napközben is nagy. Lehet, hogy baba?

Figyelt kérdés
Mi leget ez?csak nem baba?fájtak is a cicijeim ugy 2 hete.de rendszeres gyógyszerszedés mellett?
2008. febr. 26. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet..hasnövekedés csak a 13-14. hét környékén kezdődik meg.Amúgy ha tabi mellett rendesen megjön,akkor nagyon nem valószínű,csak azért nem mondom,hogy lehetetlen,mert olyan nincs,hogy babás vagy.Szerintem valami más okot keress.
2008. febr. 26. 17:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!Édesanyám velem úgy járt,hogy 16 hetes terhes volt,mikor észrevették,hogy az.Addig folyamatosan meg volt a mensese,fogamzásgátlót szedett és fogyott nyolc kiló.Vagyis semmi nem utalt terhességre és itt vagyok.Az a legbiztosabb,hogy elmész dokihoz.Lehet,hogy nem baba,de lehet más is.
2008. febr. 26. 21:26
 3/3 A kérdező kommentje:

sziasztok.teszteltem,és negatív.huhh.

de akkor mi lehet?háziorvoshoz menjek,vagy hova?

2008. febr. 28. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!