Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki vérezgezett...

Van itt olyan, aki vérezgezett /barnázott koraterhesen?

Figyelt kérdés

Megmaradt a baba?

Tisztában vagyok vele h 3.4mm petezsak igen kicsi 5hetesen. De hatha volt igy vki es nem lett végül gond. Nektek h volt? Az is erdekel ahol a baba nem maradt meg! Mikor próbálkozhattatok es mikor sikerult újra?

2017. máj. 5. 09:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Irigyellek gratulalok. En azota most 1 hete 9dpon ujra pozit teszteltem. De ma 4+2 nél ujra barnáztam délelőtt.. emelten 3x1 re az utrot es este hiv a doki h mikorra tud beszorítani, mert amugy 2 het mulva akartam menni..:((
2017. júl. 9. 13:18
 22/23 A kérdező kommentje:
Egyenlore semmit sem lat! Vervetelre kuldott
2017. júl. 11. 18:19
 23/23 A kérdező kommentje:
Az a terhesseg elhalt. 1 ciklust kikellett hagyni , aztan juliua 2.an pozit teszteltem. Szval elsore sikerult. 19hkm.:)
2017. okt. 21. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!