Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Közlekedéskor rosszullét? Más...

Közlekedéskor rosszullét? Más is van így koraterhesen?

Figyelt kérdés

6 hetes vagyok, és az elmúlt napokban kezdődtek a rosszulléteim, de az a fura, hogy itthon általában jól vagyok, csak akkor leszek rosszul, ha kilépek az utcára... irritálnak a szagok, már a gondolattól is rosszul leszek, hogy autóba kell ülnöm, vagy buszra kell szállnom. Ilyenkor rám tör az émelygés és elgyengülök.

Másnál is volt ilyen? Meddig tartott?

2016. jan. 19. 12:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Igen én dettó így voltam az elsővel! 20 km-es út alatt 2x meg kellett állni, h hányjak... :D:D:D Nekem 4, hónap végéig tartott, fogtam 6 kg az idő alatt, majd a 6. hónapig jól voltam, aztán minden kezdődött elölről! :)
2016. jan. 19. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem ez a 12. hétig tartott, akkor elkezdtem magne b6-ot szedni, de lehet, hogy amúgy is elmúlt volna, ezt nem tudom.:)

én akkor hagytam el egy időre teljesen a húst, mert nem bírtam a szagát, sose jártam többé vásárcsarnokba (piacra), nem utaztam busszal, csak ha muszáj volt.

Szerencsére a munkahelyemre reggelente egy kényelmes hegyi séta vezetett, így az jó időszak volt a friss levegőben.:)

32hkm

2016. jan. 19. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Ami a friss levegőt illeti: vidéken élek, elvileg jó a levegő, de vannak, akik fával fűtenek, és most a füstre is extrém érzékeny vagyok, ma is felfordult tőle a gyomrom...

A MagneB6 nekem első terhességemnél nem vált be, álmatlanságot okozott. Bár nem szerepel a felsorolt mellékhatások között, több kismama számolt be hasonlóról, és csak akkor volt álmatlanságom, mikor szedtem, mikor abbahagytam, akkor elmúlt, aztán mikor újra szedtem, megint vissza, stb.

Külön a magnéziumtól nem volt ilyen gondom... megpróbálok külön szedni B6-ot.

2016. jan. 19. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!