Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, aki vérezgezett...

Van itt olyan, aki vérezgezett /barnázott koraterhesen?

Figyelt kérdés

Megmaradt a baba?

Tisztában vagyok vele h 3.4mm petezsak igen kicsi 5hetesen. De hatha volt igy vki es nem lett végül gond. Nektek h volt? Az is erdekel ahol a baba nem maradt meg! Mikor próbálkozhattatok es mikor sikerult újra?

2017. máj. 5. 09:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

9-es szuperül leírta,

2-es tényleg kicsit bántó vagy, valakinek csak pár jó szóra lenne szükséges, én ezt teljesen megértem. Amit leírtál, azt mindenki pontosan tudja, de mégis jólesik az ember lelkének, ha kicsit kedvesek hozzá.

2017. máj. 5. 13:00
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
8.héten barnáztam,futottam a dokihoz,progit kaptam, 2 hete született meg a kislányom...
2017. máj. 5. 13:10
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos ha barnázol és még kisebb is a méreténél, az szinte biztosan azt jelenti, hogy nem fejlődik rendesen. Velem is ez volt. Sajnálom.

Ha nem kell műteni, mert magától megindul a vetélés, akkor azonnal lehet újra próbálkozni. Ha műteni kell, akkor 3 hónap kihagyást fognak javasolni. De nekem 3 évembe telt, mire újra rászántam magam, pedig nem vagyok fiatal. A következő azonnal sikerült.

2017. máj. 5. 13:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly áprilisban volt egy nem fejlődő terhessegem. Nem véreztem, nem görcsöltem, csak az uh-nem derült ki, hogy nincs embrió, pedig már 8 hetes lett volna. Utána néhány nappal megindult a vetélés, de nem ürült ki, műtét lett a vége.

Nekünk csak 2 ciklust kellett várni, a harmadik ciklusban teherbe estem. A pozitív teszt után barnázás kezdődött, de nem gyengén. Nem voltam orvosnál, nem szedtem hormont. Kb két napig tartott, aztán elmúlt, és az egész terhesség alatt nem tért vissza.

Februárban született meg a fiam.

Szóval nálam nem függött össze a barnázás a terhesség állapotával, sőt.

2017. máj. 5. 13:38
 15/23 A kérdező kommentje:
6# nemtudon mivel sertettelek meg nem allt szandekomban! Mindegy.. mert megjott az eredmeny. Felszivodott... 120.3...
2017. máj. 5. 15:14
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

sajnálom. :)

11. voltam

2017. máj. 5. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
bocsi :( akart lenni
2017. máj. 5. 15:33
 18/23 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zold. Babásoknak ftiss anyukáknak gratula!!!:)
2017. máj. 5. 15:52
 19/23 A kérdező kommentje:
Koszi.. kisirtuk magunkat aztan tivabb megyunk. De sosem feledjuk el a picikenket
2017. máj. 5. 15:53
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Az elején pecsételtem 2 napot. Még azt sem tudtam hogy terhes vagyok. Aztán csináltam tesztet ami pozi lett. Volt itthon progi napi 3at kezdtem el szedni hüvelyen keresztül.El is múlt a pecsételés.5 hetesen mentem dokihoz 5mm-es volt a petezsák.

Azóta 19 hetes vagyok:) És várjuk a drága kisfiúnkat ♡

2017. máj. 6. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!