Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon aggódok, normális ez?

Nagyon aggódok, normális ez?

Figyelt kérdés
Első terhességem, rég óta próbálkoztunk. Dokinál még nem voltam mert még csak kb 5 hetes. Jövő héten megyek. De annyi szörnyűséget olvasni, hogy nem fejlödik, nincs szívhang stb... nagyon félek ettől. Normális ez első babánál?
2017. máj. 3. 20:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ma pontosan ugyanezt kerdezte valaki!

Mivel az ember, ha gyereket akar, es sikerul, termeszetesen aggodik. Nem is ertem hogy fordul meg a fejekben, hogy ez nem normalis....

2017. máj. 3. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy az aggódás normális-e? Hát persze. De van egy rossz hírem, mindig lesz min aggódni. Bízni kell, hogy a legnagyobb esély arra van, hogy minden rendben. Boldog babavárást!
2017. máj. 3. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy normális-e, de én is rettenetesen izgultam mindig :) Minden UH előtt annyira izgultam, hogy majdnem összehánytam magam (pedig nem voltak terhességi rosszulléteim)...Mindig attól féletm, hogy azt mondja az orvos, hogy már nincs szívhang, nem él. 18. hét után lett jobb, mikor már éreztem mozogni, nekem megváltás volt, nem paráztam mindig, hogy mi történik odabent :)
2017. máj. 3. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó tanács: NE olvass rémtörténeteket!! Én nagyon aggódós típus vagyok, valami miatt azonban egyik terhességemnél sem fordult meg semmi ilyesmi a fejemben. Inkább mindig vártam már a következő vizsgálatokat: első szívhang, 12. heti uh, down szűrés stb. Valamennyi aggódás normális, de hidd el sokkal több a rendben lévő terhesség, erre kell gondolni. Különben az ember belezavarodik. (Persze képletesen értem.)
2017. máj. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!