Hellp szindrómája terhesség alatt, mik a tünetei?
Érdekelne nagyon,mert a leletemben van egy adata amit addig kutattam még ide nem jutottam ...van egy olyanrész,hogy retikulocita-aminek jó az értéke,de ezen belül van egy olyan,hogy éretlen ret.frakc.Itt 4.5-10.9ig lehetne lenni és nekem 22.7..ezért vagyok kicsit kétségbe esve.. ahogy kutakodtam mit jelenthet ,ide jutottam.
de 8án voltam 4ds uh-gon,ott nézték a vesémet,minden rendben volt vele..és eddig semmi gond a vérnyomásommal sem..második terhességem..
tényleg csak az írjon aki tud a témában segíteni..
olyat ne írjatok,hogy menj orvoshoz,mert úgyis megyek hétfőn-nem emiatt,de addig is megnyugodnék.
Köszi.
A hellp szindróma a toxémia egyik súlyos változata. A tünetei a magas vérnyomás, fehérjevizelés, nagymértékű, hirtelen ödéma az egész testen, illetve mivel a vesét és a májat teszi tönkre, ezért erős gyomortáji fájdalom vagy a jobb bordaív alatti nagyon erős fájdalom jelentkezhet.
Amúgy nyugi! Terhesség alatt több érték is megváltozhat a vérképben. Hány hetes vagy? Netet jobb elfelejteni ha a leleteidet kell kiértékelni. Inkább hívd fel az orvosod ha nagyon nyugatalanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!