5-6 hetes kismamik, hogy vagytok a napokban?
Figyelt kérdés
Én ma vagyok 5 hetes 2 napos, kedden megyek orvoshoz, akkor töltöm a 6.hetet!
Én viszonylag jól vagyok
Szédülök sokat, szurkál néha jobb hol ball oldalon, cicim fájdogál, puffadás, szorulás!
Minden éjjel egy kétszer felkelek pisilni, aludni sokat tudnék..
Kedves Kismamik Ti hogy vagytok? 😊
2017. ápr. 27. 12:51
11/13 A kérdező kommentje:
Nekünk is első Baba 😊
Szóval lehet nem úsztuk még meg az émelygést? 😊
Nagyon szorítunk hogy pozitívat tesztelj!!
Lányok szerintem etek a hetek mikor kiderül jó helyen tapadt e neg, hogy van e embrió a petezsákban, hogy van e szívhang, hogy fejlődik e... nehéz nagyon
Én kedden tudok valamit meg!!
Mindenkinek megy a drukk!!!
2017. ápr. 27. 19:15
12/13 anonim válasza:
Sziasztok. Én ma vagyok 5hetes 3napos. Májusban fogok csak orvoshoz menni de remélem minden rendben lesz. Nekem ő a 3. baba lesz ha minden rendben és igaz a hír. Mindenkinek gratulálok és jó egészséget kívánok.
13/13 anonim válasza:
:) :) Hùù tènyleg annyian vagyunk itt h nyithatnânk egy privát beszèlgetést is :) Egyébként ti elmondtátok már valakinek?? Csak mi tudjuk mèg ketten a pàrommal.Németországban élünk ès csak május 24.én megyünk haza.Ha minden rendben lesz a 19.-ei vizsgálaton akkor mondjuk el a családnak.De az olyan sokára lesz még :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!