Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megosztanátok, esetleg megoszt...

Megosztanátok, esetleg megosztottátok Facebookon, hogy gyereket vártok?

Figyelt kérdés

Míg nem voltam várandós, mindig azt gondoltam, hogy nem írnám ki, hogy babát várok. De mióta ez már nemcsak elmélet, úgy eldicsekednék vele mindenkinek :) A legeslegközelebbi emberek már tudják, de nagyon sok kedves ismerősöm van még, akikkel szívesen megosztanám a jó hírt. Az biztos, hogy ultrahang képet nem raknék ki, sem semmilyen személyesebb dolgot, csak életeseményként, hogy "babavárás", de nem tudom, hogy ez milyen dolog lenne.

14 hkm

2017. ápr. 26. 15:45
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
én is csak életeseményt tettem, a 20-22. héten, nem emlékszem pontosan. Mikor megszületett sokan kérdezték, hogy máris??? Azt gondolhatták, hogy kb akkor tudtam meg én is, mikor megosztottam :D Az UH kép az nekem nem fér bele, pocakos képem 1-2 van fenn (ami direktbe pocakos), de szigorúan ruhában. Ha te szeretnéd elmondani, egy "babát vár" simán belefér.
2017. ápr. 26. 23:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Mi tervezzük, hogy kitesszük. Mi csak olyan ismerősöket tartunk akikkel mindig beszélünk és a barátaink. Pár hét múlva csináltatunk profi képet amin a párom és é

foglyuk a hasamat szív alakban és azt az egyet tesszük ki. Így minden kedves ismerősünk értesül a nagy hírről :))

2017. ápr. 27. 16:34
 23/23 anonim ***** válasza:
Nem osztanám meg, de tedd azt, ha jól esik. A családnak és barátoknak személyesen mondtuk el. Mondjuk én alapból alig osztok meg valamit :) Ha megszületik akkor sem hiszem, hogy megosztom. Akinek tényleg számít az úgyis megtudja, hiszen valóban tartjuk a kapcsolatot...jobb szeretem még mindig offline élni az életet.
2017. ápr. 29. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!