Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megosztanátok, esetleg megoszt...

Megosztanátok, esetleg megosztottátok Facebookon, hogy gyereket vártok?

Figyelt kérdés

Míg nem voltam várandós, mindig azt gondoltam, hogy nem írnám ki, hogy babát várok. De mióta ez már nemcsak elmélet, úgy eldicsekednék vele mindenkinek :) A legeslegközelebbi emberek már tudják, de nagyon sok kedves ismerősöm van még, akikkel szívesen megosztanám a jó hírt. Az biztos, hogy ultrahang képet nem raknék ki, sem semmilyen személyesebb dolgot, csak életeseményként, hogy "babavárás", de nem tudom, hogy ez milyen dolog lenne.

14 hkm

2017. ápr. 26. 15:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
44%
Nem. Nem a favebook-on élem az életem.
2017. ápr. 26. 16:25
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
off: érdekes, hogy senki nem osztaná meg, az én ismerőseim meg teszik ki, az UH-kat, fehérneműs pocakokat meg lepisilt teszteket..
2017. ápr. 26. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:
53%
Régebben úgy gondoltam, hogy biztos jelzem majd a nagy hírt valamilyen formában FB-n. Amikor viszont aktuális lett, valamiért mégsem éreztem erre késztetést. Majd ha megszületik biztos kerül ki róla kép valamelyik családtag által, majd azon bejölöm magam. :)
2017. ápr. 26. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
36%

Amelyik ismerősöm ilyesmit tett ki (hasas fehérneműs képek, tesztek, UH-képek dögivel) már mind le vannak tiltva. :D

Teljesen más, ha a már megszületett gyerekről kitesz egy-két képet valaki (nem naponta ennyit! :D), de hogy folyton a képembe tolja a terhességét, meg tényleg pisis teszteket... Undorító.

2017. ápr. 26. 16:29
 15/23 anonim ***** válasza:
41%
Off: A pisis teszt tényleg gáz... Van aki kitesz ilyet?! Szerencsére nekem nincsenek ilyen ismerőseim, mert én ilyennel még nem találkoztam.
2017. ápr. 26. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
41%

jaja volt pisis teszt

egy szál bugyiban pózolós kép (csináltasson az ember, de facere????)

UH kép az alap

2017. ápr. 26. 16:34
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk van aki naponta lefotozza az ebedjet, mit var az ember a FB-on eloktol? Csoda hogy nehanyan a kiszakadt gumit nem teszik ki :)
2017. ápr. 26. 16:37
 18/23 anonim ***** válasza:
71%

Én 31 hetesen osztottam meg egy netről letöltött uh képet, amin egy versike van, amit a "baba" mond anyának.

Előző babámat saját uh képpel osztottam meg.

2017. ápr. 26. 16:44
 19/23 A kérdező kommentje:
Bugyis és tesztes posztot még nem láttam, az én ismerőseim nagy része ultrahang képet rakott ki vagy saját magát, amin látszik a pocak. Mint írtam is, én semmilyen személyesebb dolgot nem szeretnék kirakni. Nekem is vannak ezzel szemben fenntartásaim, de közben pedig szívesen megosztanám. Nem gondolom, hogy bárki is az ismerőseim közül azt gondolná, hogy az arcába nyomom a terhességem egy poszt miatt. De majd meglátom. Mindenesetre köszönöm a válaszokat :)
2017. ápr. 26. 16:51
 20/23 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk Párom erölködik hogy : Naaa rakjuk már ki hogy mindenki tudja! De én megmondtam hogy, nem! Majd ha lesz róla egy szép 4D-s kép, ahol már látszik a pofija akkor azt megoszthatja, de addig elég ha a család és a barátok tudják.
2017. ápr. 26. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!