Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves 20. hétben lévő kismami...

Kedves 20. hétben lévő kismamik, megosztanátok velem a magzati méreteket? Hogy vagytok? Babó nemét nektek látták?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 12:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.nekem 18+2 hetes volt az utolso ultrahang. Bpd 41mm Ac 128mm Fl 26mm

Es hat vagy az orvos sietsege miatt nem lattuk a labakozet vagy mert tenyleg nem mutatta volna meg.

Neked meretek? Nemet neked se mutatta?

20+1hkm

2015. jan. 5. 12:43
 2/6 Kelemen Szabina ***** válasza:
19 hetesen voltam genetikai uh-n. koponya fekvésű, mar fejjel lefele van. BPD 46 FL 28,8 fiút látott. Második babám. Tied?
2015. jan. 5. 12:55
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) nekem Bpd:50 mm Hc:181 mm Ac:151mm Fl:37 mm Fekvéshez az van írva:kt. ez mi keresztben? :-D nekem első baba neme sajnos nem látszott,kicsit le is törtem már a 12.hét óta erre a napra vártam. 20+4 hét
2015. jan. 5. 13:07
 4/6 bdzcnt válasza:
Szia. Nekem 20+2 hetesen volt ultrahangom. BPD:46,6 mm , HC: 170 mm , AC: 154 mm , FEM : 32,9 mm ! Elvileg kislány :)
2015. jan. 5. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
De jó!Én is kislányt szeretnék inkább,de legfőképp egészséges babát!:) miket vettetek eddig? én mostmár nem bírok magammal vásárlás terén,de míg nem tudom fiú vagy lány...ti mit tanácsoltok miket vegyek?
2015. jan. 5. 13:52
 6/6 bdzcnt válasza:
Én is örültem neki amikor azt mondták,hogy nagy valószínűséggel kislány,de valahogyan nem tudom elhinni,és pont ezért nem is mertünk úgy vásárolgatni..:) Kb 2 hét múlva megyek újra ultrahangra,ha ott ismét kislányt mondanak,megveszünk mindent .:) De még mi sem tudjuk hol is kezdjük. :D Boldog babavárást neked :)
2015. jan. 5. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!