Terhes vagyok-e vagy sem? Mikor látható az embrió a petezsákban? Hány átmérőjű petezságban látható az embrió?
Szia!
Nem írtad, hogy mikor volt az utolsó menstruációd, így ugye mi nem tudjuk, mennyi idősnek is kéne lenned. Nekem sajnos volt hasonló problémám...ha gondolod elküldöm privátban a történetet...csak azt az egyet írom le, hogy a saját és a párod lelki nyugalma érdekében, ha visszamész három nap múlva és nem lesz pozitív változás akkor menj el egy teljesen másik orvoshoz is és támassza alá. Nem lesz könnyebb, de nem fog ott motoszkálni az agyadban, hogy de mi van ha.. kitartás
szia!
köszönöm szépen hogy elküldted az e-mailt. Gratulálok a babához,jó egészséget
Akkor kb 6 hetes lehetsz, ekkorra kb 4 mm-es kéne hogy legyen, de ha béna a doki, vagy gagyi az Uh-gépe, akkor simán lehet, hogy nem látja.
ha nem okés pár nap múlva, mindenképp menj el másik dokihoz szerintem is!!!
Minden jót!
szia,
egyáltalán nem mentél hamar orvoshoz feleslegesen meg főleg nem. nekem ennyi idősen már látta és hasi uh-n voltam!! menj el másik orvoshoz, ne add fel, remélem, ott van az a pici a pocakodban!! :)
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!