Lehetséges 5 hetesen, hogy ma szinte semmi tünetem nem volt? (Enyhe cicifájások kívül) Eddig minden napot nehezebben viseltem!
Minden nap feszülgetett a hasam, vagy rossz íze volt a számnak, vagy álmos voltam vagy szédültem
De ma kifejezetten szuperul éreztem magam! Nagyon picit fáj csak a cicim, se ma semmi más!
Ez normális? Mert olvastam a neten hogy az nagyon nem jó jel, vagy ez tévhit?
Vagy most örüljek ez egy ilyen nap volt?
5 hetesen nekem sem volt minden nap egyforma. Az 5.hét végén kezdett rosszabb lenni a dolog,akkor kezdtem hányni.Most 9+3 vagyok,2 napja megint kezdek jobban lenni.
Én is elkezdtem aggódni hogy minden rendben van e a babóval, de ha folyton aggódunk azzal többet árthatunk. Gondolj arra hogy minden rendben van a picikével. Én is ezt teszem minden nap, reggel és este "megsimizem,, egy kicsit beszélek hozzá, és bízom benne. Jobbat és többet nem tudunk tenni. Fő a pozitív hozzáállás. :)
De jó volt ezt olvasni! Nagyon köszönöm !! Gratulálok Neked! Jó egészsèget és pozitív hozzáállást 😊
Megprobálok megnyugodni 😊
5 hetes leszek, a melleim megduzzadtak enyhén fájnak, ma pl enyhe hányingerem van. Tegnap viszont teljesen jól voltam. 3. baba így tudom hogy csak eztán jön a java :D
Jó egészséget és élvezd ki a "tünetmentes napokat"
Huuu köszönöm Lányok!! Kitartás Nektek is!!
Ma intenzív fehér krémes folyásom lett, még a vizeletembe is láttam annyira intenzív!
Remélem ez se baj!
Én ma egész nap szédülök!!!
Hányingerem semmi....kopp-kopp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!