Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges 5 hetesen, hogy ma...

Lehetséges 5 hetesen, hogy ma szinte semmi tünetem nem volt? (Enyhe cicifájások kívül) Eddig minden napot nehezebben viseltem!

Figyelt kérdés

Minden nap feszülgetett a hasam, vagy rossz íze volt a számnak, vagy álmos voltam vagy szédültem

De ma kifejezetten szuperul éreztem magam! Nagyon picit fáj csak a cicim, se ma semmi más!

Ez normális? Mert olvastam a neten hogy az nagyon nem jó jel, vagy ez tévhit?

Vagy most örüljek ez egy ilyen nap volt?

2017. ápr. 25. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:

5 hetesen nekem sem volt minden nap egyforma. Az 5.hét végén kezdett rosszabb lenni a dolog,akkor kezdtem hányni.Most 9+3 vagyok,2 napja megint kezdek jobban lenni.

Én is elkezdtem aggódni hogy minden rendben van e a babóval, de ha folyton aggódunk azzal többet árthatunk. Gondolj arra hogy minden rendben van a picikével. Én is ezt teszem minden nap, reggel és este "megsimizem,, egy kicsit beszélek hozzá, és bízom benne. Jobbat és többet nem tudunk tenni. Fő a pozitív hozzáállás. :)

2017. ápr. 25. 19:31
 2/10 A kérdező kommentje:

De jó volt ezt olvasni! Nagyon köszönöm !! Gratulálok Neked! Jó egészsèget és pozitív hozzáállást 😊

Megprobálok megnyugodni 😊

2017. ápr. 25. 20:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, és viszont kívánom :)
2017. ápr. 25. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
6. hét közepéig csak a mellem feszülgetett. Aztán a 6. hét közepén úgy jött és tarolt le a hányinger, mint valami kamion.
2017. ápr. 26. 00:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Tegnap több helyen is belebotlottam a "tünetek eltűnése" és "vetéléstől való félelem" témába, Erre egyre jobban beleette magát a gondolat a fejembe, hiszen én is kezdtem jól lenni. Na ennek az lett az eredménye, hogy egész éjjel rémálmok gyötörtek és hajnal 3 óta ébren vagyok!! Persze reggel 5 óta olyan hányingerem van, hogy kínomban citromot nyalogatok. 😃 Szóval a tünetek úgy változnak mint az időjárás.2 napig jól voltam, most pedig "kidobom a taccsot" 😃
2017. ápr. 26. 06:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia :) 5 hét 3napos vagyok de csak a 8.hétre kaptam az első időpontot :( Mondanom sem kell h mennyire nem vagyok nyugodt ugyanis csak a mellem fàj,fàradt vagyok és néha görcsöl picit a hasam.Semmi rosszúllét..Kitartás!! :)
2017. ápr. 26. 09:24
 7/10 anonim ***** válasza:

5 hetes leszek, a melleim megduzzadtak enyhén fájnak, ma pl enyhe hányingerem van. Tegnap viszont teljesen jól voltam. 3. baba így tudom hogy csak eztán jön a java :D

Jó egészséget és élvezd ki a "tünetmentes napokat"

2017. ápr. 26. 10:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Huuu köszönöm Lányok!! Kitartás Nektek is!!

Ma intenzív fehér krémes folyásom lett, még a vizeletembe is láttam annyira intenzív!

Remélem ez se baj!

Én ma egész nap szédülök!!!

Hányingerem semmi....kopp-kopp :)

2017. ápr. 26. 13:21
 9/10 anonim ***** válasza:
2 terhességemnél semmit nem éreztem, nem voltam rosszúl. Max hogy a méhtartószalagok húzódtak ha hirtelen akartam felállni fekvésből.
2017. ápr. 27. 21:06
 10/10 Acris válasza:
Ne aggódj, nekem alig van tünetem. Féltem is, hogy valami baj lehet, de az UH mutatott szívműködést, az embrió mérete is megfelelő volt. Még mindig alig van tünetem... mintha nem is lennék terhes, de még bármi lehet. 8 hkm
2017. ápr. 29. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!