Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Honnan tudtad az ultrahang-viz...

Honnan tudtad az ultrahang-vizsgálat előtt, hogy kisfiút vagy kislányt hordasz-e a szíved alatt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 22. 16:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Kislányt szerettem volna, de az első perctől biztosan éreztem, hogy fiú. Nem tudom megmondani, honnan. Nekem vannak ilyen megérzéseim. :) Fiú lett.
2017. ápr. 22. 18:27
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

Sehonnan. Most várom a harmadikat,vele még csak 12 hetes vagyok.

Két lány van,elsőnél semmi bajom nem volt,kakaót ittam mindig. Másodiknál végig rosszul voltam,erőset imádtam.

Most semmi bajom eddig.

És mindnél mondtam,hogy tuti fiú,mert lányt jobban szeretnénk. Most is fiút érzek,de remélem lány. Persze a kisfiút is ugyanúgy szeretjük majd,de lányos család vagyunk inkább.

A nagynak más az apja. A picinél anyós mondta elejétől ez fiú,mert a családban az összes férfinak fia van. Sírva fakadt a 25 hetes 4D -n,mikor mondták,hogy kislány.

2017. ápr. 22. 19:04
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Valamiért rögtön az elejétől kisfiúként gondoltam rá. Nevek is csak fiúnevek jutottak eszembe. A 18. heti uh meg is erősítette, és tényleg fiú lett.
2017. ápr. 22. 19:59
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Prena tesztből!:)

16 hetesen csak tippelgetett a doki... Mondom, doktor ur kap egy piros pontot, mert jol latja 😃

2017. ápr. 22. 23:17
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Tudni nem lehet.

Én évek óta mondogattam, hogy nekem az első gyerekem fiú lesz, a családban többen is "megálmodták", hogy szerintük mi lesz, aztán lány lett. Most a másoddikkal nem érzek semmit, majd kiderül az ultrahangon.

2017. ápr. 23. 16:18
 16/18 anonim ***** válasza:
56%
Kedves 10es Te megcsináltad?? :D :D Èn is hallottam rola..most vagyok 5hetes szóval nagyon korai de tuti megfogom csinálni :D Szerinted mikortol èrdemes kipròbálni??
2017. ápr. 24. 12:03
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

Nekem csak volt egy ilyen erzesem, hogy kisfiu. Csak a 20. heti UHn tudtak megmondani a nemet, mert elotte szegyenlos volt, emiatt mindenki azt mondta, hogy kislany lesz, ugyhogy az en fiam most az utolso UHn aztan beletolta a kepunkbe, ne legyen ketsegunk sem felole :-D

Nekem amugy mindegy volt teljesen, csak egeszseges legyen :-) De lany nevet persze mar talaltunk, viszonylag konnyen, fiu nevunk meg ugy erzem sosem lesz :-D

21 hetes kismami

2017. ápr. 24. 16:04
 18/18 anonim ***** válasza:
56%
Elsőnél mélyen éreztem, hogy kisfiú lesz, kisfiú lett. Másodiknál szinte biztos voltam, hogy kislány lesz, kisfiú lett ő is. :D
2017. ápr. 26. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!