Mi fog történni a nőgyogyásznál?
Mikor jött meg utoljára.
Elküld uh-ra,teli hólyaggal,szóval 1 litert igyál meg.
Uh-val vissza doki,megtartod-e,ha igen,ha nem adja ami kell papir és beutaló. Esetleg rákszürést csinál,kenetet vesz ott lenn.
Így van, ezekre kell számítani. Első alkalommal még többen szégyellősek, tehát jó tudatosítani magadban, hogy erre semmi okod, semmi olyant nem kérdez, amire ne tudnál válaszolni, vagy ciki lenne. Én a vetkőzésnél is először zavarban voltam, de hidd el, aki egész nap puncikat nézeget öt perc múlva már emlékezni sem fog a tiédre, úgyhogy ne aggódj ám emiatt sem.
Ha mostanában lett pozitív a teszt, az is lehet, ohgy még nem látszik a babád, nekem sem látszott, és még sok kismamának, de emiatt se aggódj, mert teljesen normális ez is. Majd következő alkalommal már valószínűleg látszani fog valami. Én pl olyan korán mentem ,hogy szívhang csak a harmadik alkalommal volt.
Szóval semmi okod a félelemre.
Mivel nem voltál még, biztosan kérdezni fogja, hogy volt-e rákszűrésed. Szerintem csinálni is fog egy szűrést.
Semmi extra, kb úgy kell elképzelni, mintha egy fültisztítóval mintát venne. (Nem, nem azzal fog)
Ha jó fej, mindent kommentálni fog, így előre tudod mi fog történni.
Amúgy ha pozitív a teszted és ki tudod számítani, hogy hány hetes terhes vagy, akkor javasolt ha 6 hét körül mész el.
Esetleg érdemes szoknyában vagy hosszabb felsőben menni, ha nem szeretsz félmeztelenül mászkálni idegen előtt, de egyáltalán nem kötelező, engem pl nem zavart ez sose, de anyum mindig szoknyában megy.
A vizsgálatra mikor mész illik letussolni előtte lenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!