Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok és nem jön meg...

13 éves vagyok és nem jön meg rendszeresen. Mi és hogy fog történni a nőgyógyásznál? Többi lent

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és már 3 éve megjött az első menstruációm de egyszer sem volt rendszeres..mindig úgyvolt hogy 1-2-3 havonta megjön és eddig úgy voltunk vele,hogy biztos már be fog állni de már most vagy fél éve meg se jött..szeretnénk elmenni nőgyógyászhoz,de nagyon félek még sosem voltam..pontosan milyen?mit csinálnak? és engem,hogy ugye szűz vagyok,hogy vizsgálnak?Nagyon félek,de tudom el kell mennem:( de azt sem tudom mire számíthatok..
2015. júl. 22. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem tudni előre, hogy megvizsgál-e, de ha szűz vagy, kisebb rá az esély.

Lehet, hogy felír egy gyenge fogamzásgátlót, ami beállítja a ciklust, így havonta fog majd megjönni, bár ez nem túl valószínű, mert fiatal vagy még.

De ne görcsölj rá, ne izgulj annyira, semmi rossz nem fog történni! :)

2015. júl. 22. 20:52
 2/13 Andizsuzsi ***** válasza:
44%
Nagy valószínűéggel nem fognak vaginálisan megvizsgálni. Hasi ultrahangot és laborban hormonszint vizsgálatot tudok első körben elképzelni.
2015. júl. 22. 20:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek,mostmár egy kicsit nyugodtabb lettem! :)
2015. júl. 22. 21:09
 4/13 Andizsuzsi ***** válasza:
44%
Azért arra készülj, hogy levetkőzni valószínűleg kell, megnézni biztosan fog, hogy lássa, hogy a genitáliák fejlettsége az életkorodnak megfelelő-e. Ehhez hozzád is fog nyúlni. Nem kellemes, mert az ember a szemérmességét nehezen vetkőzi le, de túl leszel rajta.
2015. júl. 22. 21:40
 5/13 A kérdező kommentje:
értem..és mennyire mélyen fog felnyúlni vagy pontosan hogy működik ez?
2015. júl. 22. 21:53
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Egészen biztos, hogy meg fog vizsgálni és fel fog nyúlni egyik keze 1 ujjával, miközben a másik kezével az alhasadat fogja végig tapogatni. Javaslom, hogy gyerek nőgyógyászatra menjetek, ja van rá lehetőségetek, de feltétlenül női orvoshoz menjetek, mert sokkal elviselhetőbb elötte mutogatni magad alul csupaszon, mint egy férfi elött.
2015. júl. 23. 08:16
 7/13 anonim ***** válasza:
71%

Barbárság egy 13 évest elcipelni nőgyógyászhoz ilyen indokkal!

Akkor is ha már 3 éve menstruál, még BŐVEN van ideje arra, hogy beálljon!

2015. júl. 23. 10:37
 8/13 anonim ***** válasza:
22 éves vagyok, 21 éves korom óta szedek foggátlót, azóta van rendszeres ciklusom. A világ legtermészetesebb dolga, ha 13 évesen nem rendszeres, a nők több, mint felének soha az életbe nem áll be adott napi ciklusra. Nem kell kétségbe esni, valószínűleg semmit nem találnak majd. Lehetőleg gyereknődokihoz menj, minden mást pedig előttem már leírtak.
2015. júl. 23. 13:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben..mindenképpen gyereknőgyógyászhoz megyek és nőhöz..köszönöm szépen mindenkinek!:)
2015. júl. 23. 14:50
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges ezzel még orvoshoz menned! Mindenképpen női orvost keressetek, ha mégis el akarsz menni, elötte nem olyan ciki a beterpesztés mint egy férfi elött.
2015. júl. 23. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!