13 éves vagyok és nem jön meg rendszeresen. Mi és hogy fog történni a nőgyógyásznál? Többi lent
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és már 3 éve megjött az első menstruációm de egyszer sem volt rendszeres..mindig úgyvolt hogy 1-2-3 havonta megjön és eddig úgy voltunk vele,hogy biztos már be fog állni de már most vagy fél éve meg se jött..szeretnénk elmenni nőgyógyászhoz,de nagyon félek még sosem voltam..pontosan milyen?mit csinálnak? és engem,hogy ugye szűz vagyok,hogy vizsgálnak?Nagyon félek,de tudom el kell mennem:( de azt sem tudom mire számíthatok..2015. júl. 22. 20:39
11/13 anonim válasza:
Ezt az orbitális bromságot mégis ki találta ki?! Bőven ráérsz majd 18-19 éves korodban vagy a szex kezdetével - elmenni, most nem kell ott nyúlkálni, semmi bajod, semmi okod nincs a dokihoz mászkálni.
12/13 anonim válasza:
Az első pár évben teljesen normális,elfogadott hogy a mensi kimaradozik,ezzel nem kell mêg orvoshoz menned.
Ha mégis elmész akkor nőhöz menj,hosszú felsőben és mivel már annyira kicsi nem vagy és ciki,intim vizsgálat ez,anyud vagy várjon meg kint vagy ne nêzen oda,forduljon el amikor levetkőzöl és megvizsgálnak.Ez intim vizsgalat,ezt ne néze ha lehet.
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2015. júl. 28. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!