Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehetek terhes?

Samanthajones06 kérdése:

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Ma egy hete kellett volna meg jönnie a naptár szerint. Előtte meg is jött pont ahogy a " nagy könyvben meg van írva " 28 napos ciklusok. Most is azt hittem hogy megjött. Viszont a szokásos első nap kevés -második harmadik negyedik nap sok-ötödik hatodik nap kevés helyett volt kb 3 csepp, és barnás színű és vasárnaptól hétfő délutánig volt épphogy egy icipici folt. Kedden nem bírtam ki, csináltam egy tesztet, persze negatív. Sajnos már megszoktam a negatív teszteket,3 éve babát szeretnénk,mindkettonkkel minden ok.

Viszont most olyan más minden mint eddig. Tényleg faj a cicim,főleg a mellbimboim, gyakori vizelési inger, néha faj a derekam néha mintha nyilallna a petefeszkembe és fel vagyok puffadva. Holnap után lesz egy hete a negatív tesztnek. Mit gondoltok,érdemes csinálni így egy hét után meg egyet? Kimutatja?

Veletek volt már hasonló?

Előre is köszönöm válaszotokat!

2017. ápr. 16. 23:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és tudtok valami hiper szuper érzékeny tesztet ami ha terhes vagyok tuti kimutatja? 
2017. ápr. 16. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

10es teszt kimutatja de 1 het keses utan mar a 25 os is!

A facelle a legeslegjobb. 300 Ft nagyon erzekeny. Az egyik legjobb márka. Vagy a clear blue de az nagyon drága!:)

2017. ápr. 16. 23:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem később volt peteérésem, a nemvárt napján és utána egy kis beágyazódásos vérzés, és csak egy hét késés után lett pozitív a teszt.

A facelle tényleg jó, nekem is az mutatta ki először.

A helyedben biztos csinálnék egyet reggel. ;)

2017. ápr. 17. 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Vasárnap megint elkezdődött a barnazgatas,azóta is tart,de csak kevés barna.

Természetesen a teszt negatív.....

mindenkinek sok sikert kívánok,remelem jövő hónapban már se mensi se barna nem lesz....

2017. ápr. 19. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!