Mikortól lehet hajat festeni terhesen?
Nogyogyaszomat kerdeztem, azt mondta elmeletben nem kerul annyi festek a fejborre ami beszivodva kart okoz, de o azt javasolja minden kemikaliaval varjam meg a 12. hetet, hogy rendben kifejlodhessenek a szervek.
Biztos lesz olyan aki mar elotte is festett, mert nyilvan nem egyforman velekedik mindenki, de en elotte megkerdeztem az orvosomat es o ezt mondta, megfogadtam. 12. het utan festettem.
12. het utan.
Te epp akkor mergezted ammoniaval mikor fejlodott az agya. Vagy lesz baja, vagy nem, mi bem tudhatjuk.
Teljesen felesleges itt riogatni a kérdezőt marhaságokkal.
A bőrön át felszívódó mennyiség annyira, de annyira minimális, hogy attól a világon semmi baja nem lesz főleg, hogy egy alkalomról beszélünk.
Egy némelyik ember mennyire undorító.
Szerintem ti sem örülnétek ha azt mondanám nektek , hogy imádkozz mert lehet fogyatékos lesz a gyereked.
Normálisan kérdeztem egy kérdést, erre ti a nyakamhoz szorítjátok a kést + most idegeskedhetek.
1. vagyok es baromira nem riogattalak, sot meg is vedtelek ha nem vetted volna eszre, a 4. komment is az enyem, de mindegy.
Ha a nogyogyaszom velemenye nem tetszett azt sajnalom, leirtam a valaszt arra amit kerdeztel, meghozza objektiven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!