Szerintetek nagy gond ha valaki fiatalon lesz anya? (19 éves vagyok és most várom az első babámat, de egyáltalán nem bántam meg)
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 14:06
11/13 anonim válasza:
gratulálok:)tök jó:)szerintem a terhesség és a gyerekvállalás egyáltalán nem korfüggő én így gondolom.mindenki tudja hogy mikor érett meg és azt is hogy kinek szül..én 22 éves vagyok párom 26..9 hét és jön a picur..tervezett volt segítségünk nincs 5 éve vagyunk együtt elég sok problémát megoldottunk már...úgyhogy...:)
12/13 anonim válasza:
szia először is gratulálok a babához.Én egy 21 éves 20 hetes kismama vagyok.Nekünk sem tervezett volt de ha már így alakult hát jöjjön.Engem anyukám 17 évesen szült és nagyon jó hogy nincs sok korkülönbség köztünk.Hidd el jó lesz!Mindenkinek boldog babavárást és jó egészséget.
13/13 anonim válasza:
nem baj én is szeretném ha az én csajom 18-19 évesen lenn terhes mire öregek lennék idős gyerekeink lenének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!