Csak egy nő kérdése:
Nagyon szépen meg köszönnem a valaszaitokat! Csináltam tesztet a második csík nagyon nagyon halvány ez lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Tüneteim az a gyakori vizelés rengeteget eszem kívánok ételeket. De nem vagyok biztos benne hogy terhes vagyok jovoheten kéne még jönnie 19. en. Valaszaitokat előre is köszönöm szépen!!!2017. ápr. 10. 18:49
21/33 A kérdező kommentje:
Jövő hétig várok remélem akkor már erősebb csík lesz és még fogadom tanácsod köszönöm szépen olyat fogok venni!
2017. ápr. 11. 14:58
22/33 anonim válasza:
En x-epilt hasznaltam a kislanyomnal es a kisfiamnal is.mindkettőjüknél nagyon halvany volt!!!sok sikert :)
23/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Még kérdezhet én tőled hogy a terheseged elején a halvány csikra gondolok akkor sűrűn jártál pisilni? *
2017. ápr. 11. 19:22
25/33 anonim válasza:
Hat ha latod a masodik csikot,akkor nem egyertelmu??. Tokmindegy hogy halvany vagy nem,ha ket csik van. De tulajdonkeppen en.nem tudom.hogy te/ti mit lattok,vagy hol latjatok/latod a masodik csikot,en teljesen negativnak latom.
26/33 A kérdező kommentje:
Ahoz képest hogy te negativat látsz ma egy erős pozitívat teszteltem.. :)
2017. ápr. 14. 07:11
28/33 anonim válasza:
22 es valaszolo vagyok.hát én megmondtam:) gratulalok!!!!
29/33 anonim válasza:
biztos 19.ére nem várod? mert ez nagyon erős teszt ahhoz:D Grazula :)
30/33 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy, hogy hogy ilyen erős pozitív lett de nagyon nagyon örülünk neki párommal.. Nagyon szépen köszönöm nektek!!!
2017. ápr. 14. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!