Ilyen halvány pozitív lett a facelle teszt? De most?
Figyelt kérdés
Már ki száradt a teszt de időn belül halvány pozitív lett és vannak tünetek is, tegnapi a teszt, ma mondta a férjem azért ismételjük, ugyanezzel a teszttel és nagyon negatív lett, csak a helye van ott, szürkés fehér csík. Hogyan lehet ez? Annyian szeretik itt a facelle tesztet és dicsérik akkor most mi van?
2017. febr. 18. 15:43
1/12 anonim válasza:
jövőhéten egy másik fajtával ismételj
3/12 anonim válasza:
Ez pozitív csak valószínűleg nagyon korai a terhesség még, nem termelődött sok HCG amitől erősebb lenne a 2.csík.
Pár nap múlva tesztelj újra, nem muszáj másik fajtát venni.
4/12 anonim válasza:
Mikor kellett volna megjönnie?
5/12 anonim válasza:
Aki meg egy terhessegi tesztet sem tud hasznalni az inkabb ne essen teherbe.
-.- a hasznalati utasitason ra van irva hogy par csepp vizeletbe tegye bele a csikot a kek vonalig,a vonalat ne haladja tul. Nem.pedig egy literbe szetaztatni.-.-
6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló te itt voltál velem ? Együtt csináltuk meg a tesztet? Mert én nem emlékszem Rá hogy hat liter vizeletben tartottam volna a tesztet.
2017. febr. 18. 18:06
7/12 anonim válasza:
én látok rajta halvány csíkot drukkolok hogy erősödjön
9/12 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen volt, ugyanez a teszt. Most 7 hónapos a kislányom. Ismételj azért, de szerintem ez pozitív. Gratulálok! 😊
10/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy pozitív, így is látszik de Mikor még nem volt meg száradva jobban látszott, de csináltam új facelle vizeletsugaras tesztet az meg tök negatív, de nem értem akkor mitől lett pozitív? :(
2017. febr. 20. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!