6 hetesen normális a sötét barna véres folyás?
Figyelt kérdés
Néha gyengébb néha erősebb tompa fájdalom. Holnapra kaptam időpontot az orvoshoz2017. ápr. 10. 13:44
21/23 anonim válasza:
És mi van akkor, amikor teherbeesés előtt már alacsony, de mégis létrejön a terhesség? Segítség nélkül nem biztos, hogy sikeresen továbbmegy a dolog.
22/23 anonim válasza:
Azért az már tényleg durva mikor valami noname senki józan paraszti észre akar hivatkozni kutatók, orvosok, kutatások stb ellen. Mondjuk nekem is vannak ismerőseim akik azt is elhiszik, hogy a sütőpor még a rákot is meggyógyítja.
Akit érdekel az ilyesmi és beszél rendesen angolul. [link]
23/23 anonim válasza:
Ha jól olvastam, a cikk a habituális vetélők esetében kapott progeszteron nem megfelelő hatásairól ír. De mi van akkor, ha nem visszatérő a vetélés, hanem csak egyszer fordult elő? És tényleg csak alacsony progiszint miatt. És ha valaki elhiszi, hogy a sütőpor gyógyítja meg őt a rákos megbetegedésből? És meg is gyógyul esetleg? Akkor már nem mindegy, hogy mi által lett egészséges? Placebo vagy nem placebo? Végül is a végkifejlet a lényeg. Ha megmarad a magzat, az mindenképp pozitív. Ha csak elhiszi az ember, hogy a progi tabletta segít, akkor miért ne segíthetne. Ha meg valamilyen genetikai probléma áll fenn, akkor a magzat legtöbbször életképtelen lesz, és a természet "elrendezi" helyettünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!