Nekem ugyanez volt, még szövetdarabféleségek is jöttek ki, azt hittem az a baba, most megy el. Felálltam a munkahelyemen, hogy én most dobbantok orvoshoz, főnöknek még válaszolni se volt ideje...helyi körzetihez mentem, mondtam, hogy terhes vagyok és vmi baj van, így beengedtek, pedig nem oda jártam. Végülis megvolt a baba, de kaptam utrogestant. Azt nem tudom, hogy anélkül is megmaradt volna-e vagy nem.
2017. ápr. 11. 09:38
14/23 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál minden rendben azt nem tudta megmondani hogy mitől van a barnás véres folyás köszönöm az eddigi válszakat
2017. ápr. 11. 14:35
15/23 anonim válasza:
Utolsónak van igaza. Ha ugyanis alacsony a progeszteron szintje, és nem kap rá hormonpótlást, akkor nem tud a terhesség megmaradni. Ez a sárgatest táplálja ugyanis kezdetben az embriót, és ez a hormon a 12-14. hétig fontos szerepet kap. Később pedig a méhlepény átveszi az irányítást, és onnan nem kell a progeszteron pótlás.
2017. ápr. 11. 15:05
16/23 anonim válasza:
Tényleg ez a gyakorlat (itthon) de hiába húzzátok le, meg töröltetitek, valóban 2015 végén publikálták az eredményeiket az angolok, tényleg nem segít a progeszteron. Azt is megemlítik a tanulmányok elején, hogy a múltban volt a gyakorlat adni, de akkor is csak olyanoknak, akik már zsinórban 3x elvetéltek. Ez valóban hungarikum. Persze ártani nem árt, de tény, hogy hatása sincs. És nem ilyen gagyi oldalakról lehet ilyen információkat szedni, hanem aki tud angolul megnézheti pl. a harvard orvosijának a publikációk rovatában, vagy a new england journal of medicine-ben (utóbbi egy 206 éve működő amerikai orvosi szaklap online változata) és még egyéb valóban hiteles kutatások eredményeit felvonultató helyeken is.
2017. ápr. 11. 23:58
17/23 anonim válasza:
Utolso hiaba mondom es tamasztom ala tudomanyos kutatasokkal a kismamak kovetelik a progi potlast.
Annyira makacs pont mint a kalcium legenda es magnezium ill b6
Szedik a placebot es dogmatikusan hisznek benne.
Nincs mit tenni kell egy dr novak a szuleszetben is aki kuzd az evidens base orvoslas mellett.
2017. ápr. 12. 07:52
18/23 anonim válasza:
Két utolsónak! 15-ös vagyok. Nem tudom, hogy tényleg van-e hatása a proginak, vagy nincs. Nem vagyok sem orvos, sem kutató. Annyit tudok csak, hogy volt egy vetélésem, hogy emiatt vagy sem, ki tudja... DE! Rá néhány hónap múlva a dokim csináltatott hormonvérképet, ami alacsony progi szintet mutatott. Aztán teherbe estem nemsokára, és az első pozitív teszttől a 14. hétig szedtem progeszteront. Azóta minden oké, most vagyok 21 hetes... Ez mondjuk az én történetem...Lehet, hogy ez használt, lehet enélkül is minden oké lett volna... :-)
2017. ápr. 12. 16:16
19/23 anonim válasza:
Ha valami hianyzik a szervezetbol, azt potoljak gyogyszerrel/vitaminnal, es kesz. Ez annyira logikus es jozan paraszti,,hogy akinek meg ennyi esze sincs, azt sajnalom.
Progeszteronhianynal progeszteronpotlas segit. Pont. Tokmindegy hogy a ket okoskodo valaszolo mekkora balfaaszsagokat olvasott ossze kulfoldon.
2017. ápr. 12. 16:47
20/23 anonim válasza:
Evidens base orvoslas.
Nem jozan paraszti esz kell.
Progeszeron hiany akkor lep fel ha beteg a magzat es a szervezet ki akarja lokni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!