Normális, ha elmúlik a folyás? Többi lent.
Figyelt kérdés
12. hetet töltöttem, első terhesség. Eddig minden nap bőséges, átlátszó, vízszerű, szagtalan folyásom volt, amiről azt olvastam, hogy teljesen normális. Most azonban, mintha elvágták volna, megszűnt. Szeretném, ha valaki írna, aki járt már így, és megnyugtatna, hogy minden rendben van:) Csak mert mindenhol azt olvasom, hogy ez a típusú folyás megszokott terheség alatt, a hiányáról meg nem írnak...Köszönöm, ha válaszoltok2017. jan. 22. 11:56
1/2 anonim válasza:
Normális. Nekem van úgy,hogy egy hétig szinte semmi sincs,majd visszatér. Vizes állag,kremesebb....ez is változó. Amíg nem viszket,illetve nincs szaga,addig szerintem nincs gond. Boldog babavárást
21 hkm
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ:)! Megnyugodtam. Neked is boldog babavárást kívánok.
2017. jan. 22. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!