6 hetes terhes vagyok, torokfájás-megfázás kínoz! A háziorvosom Semicillin-t írt fel, nem árt az éppen fejlődésben lévő babának egy ilyen antibiotikum?
Ez áll a betegtájékoztatójában:
Terhesség: terhességben csak az orvos kifejezett utasítására szedhető.
Ha beszéltél a terhességedről az orvossal, akkor valószínűleg szedheted. Ha nem említetted, akkor a beszedése előtt ezt feltétlenül tedd meg.
Ha tudsz vegyél fenyőmézet,nekem ezt egy természetgyógyász ajánlotta,azt mondta ez a természet antibiotikuma,citrom levével keverj össze egy kanál mézet éa addig hagyd a szádban ameddig csak bírod,nagyon hatásos,ezt tapasztalatból mondom.Még annyit,hogy igyál rengeteg hársfateát.
Jobbulást.
A Semmicillin nem árt, nyugodtan szedheted. Én is 6 hetesen szedtem, de én felfázás miatt, nem megfázás miatt. Viszont az teljesen más, mert a pisiben lévő bacikat nem lehet kiírtani mással, viszont a te eseted más, te megfáztál, és előbb-utóbb meggyógyulsz, csak antibiotikum nélkül az ideje lesz lassabb!
Én nem venném be a helyedben, ki tudja, hogy hányszor fogsz még megfázni, itt az ősz, a csalfa időjárás, prüszkölnek az emberek...
Szedj C vitamint, és többet érsz, ha 2 napot rászánsz a dologra, és betakarva, mézes teát iszogatva szó szerint végigfekszed a 2 napot!
Estleg homeopátiás szereket szedj, azokat lehet, és jók is nagyon, a megfázásra nekem mindig bejottek.
Jobbulást!
Paramax Rapid 500 mg-t nyugodtan szedhetsz nem ártassz vele a Babának sem . Én is ezt szedtem a Babavárás alatt sőt még most is.
20 hetes kislány anyukája
Szia!En 7hetes vagyok es ugyancsak torokfajasos megfazasos borzalommal kuzdok, de csak termeszetes modszerekkel : C-vitamin, mezes tea, sos vizes gargalizalas(nagyon jo).Ja,es rengeteg alvas :-).
Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!