Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a vizesedés tünete, hány...

Mi a vizesedés tünete, hány hetes terhességtől tapasztalható?

Figyelt kérdés
az első babámat várom és szertném ha segitenétek, hogy álltalában hogyan lehet észre venni és melyik területeken tapasztalható, pl láb?
2008. okt. 13. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az oedema mindenkinél teljesen más. Én terhességem elejétől kezdve folyamatosan vizesedek.Most 19 hetes vagyok és olyan a lábam mint egy elefánté. Bár terhességem előtt nyáron mindig vizes volt a bokám. Ált. Bokán ill. lábszáron jön ki, de előfordulhat arcon meg a szemek alatt is víz.Boldog babavárást.
2008. okt. 13. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Igen, lábon. Ha a zokni gumija bevág, és levétele után sem szűnik a benyomódás, akkor kezdesz vizesedni. Úgy is szokták nézni, hogy egy ujjal megnyomják a lábzárat és ha a nyoma megmarad és csak lassan, vagy egyáltalán nem tűnik el, akko oedémás vagy. A szemed, kezed, ujjaid is be lehetnek dagadva, ami vizesedést jelent.
2008. okt. 13. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a 30 héten kezdődött a kezemre már régebben nem ment fel a gyürű, a cipőimet pedig kinőttem. A kezem és a lábam volt az érintett a lábamon a szülés után 2 héttel még megmaradt(utána egyik napról a másikra megszünt)

20 hetes kislány anyukája

2008. okt. 13. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Ellenszere: sok fehérje fogyasztása!!! Legalábbis nekem már 2 doki is mondta! 33 hetes kismami
2008. okt. 13. 16:39
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek
2008. okt. 13. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!