Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nekünk nőknek éreznünk...

Tényleg nekünk nőknek éreznünk kell hogy terhesek vagyunk?

Figyelt kérdés
Pont a mi nap olvastam hogy egy nőnek nem kell semmi féle teszt mert hogy azt mi érezzük. Ez igaz? ( Egy hetes késésnél tertok. Tesztet még nem csináltam) azért foglalkoztat a kérdés hogy ezt nekem érezném kellene?!
2017. ápr. 6. 17:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Aki ilyeneket ír, az minden hónapban "érzi". Szerinted miért van itt a sok kérdés, hogy "a jövő héten nem várom, görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, de olvastam, hogy ez terhes tünet, és teszteltem, nega, de ugye, terhes vagyok, ugye ugye" ? Az ilyenek mindig tökéletesen tisztában vannak vele, hogy terhesek, aztán ha mégis megjön, akkor még napokig teszik fel a kérdést, hogy "ki az akinek megjött mégis terhes volt?"
2017. ápr. 6. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
Én egyszer éreztem azt, hogy terhes vagyok. Nem voltam amúgy. Simán húgyúti fertőzés miatt késett. A 2 terhességemnél meg nem éreztem én semmit.
2017. ápr. 6. 20:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Én éreztem a mensi elött 2nappal. Ugyan azok voltak a tüneteim mint stuka elött szokott lenni, de mégis olyan más volt.. Ezt nem tudom elmagyarázni:)
2017. ápr. 7. 08:03
 14/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. 😊 ugyan ezt írtam én is, hogy én megéreztem, erre lepontoztak. És amikor felszólaltam a lepontozás miatt, még a hozzászólásomat is töröltették. Szóval te nem érezheted meg! Mert ha a másik 5 se érzett semmit, akkor te se érezhettél, és csak bebeszélted magadnak mert te is csak egy "ősanya" vagy! 😊 Szóval felesleges bármit is írni,mert ami nem egyezik a közös nézettel azt lepontozzák és töröltetik. 😊
2017. ápr. 7. 09:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenért lepontoztak meg törölték a válaszod? :)

Jézusom milyen világba élünk. :)

Ahogy én se úgy nekem másse magyarázza meg, h ki mit érezz a testében zajló változásokról. :) szerintem mindenki így van ezzel. Olyanokkal meg ne foglalkozz aki neked akkar bemagyarázni valamit.

2017. ápr. 7. 10:48
 16/17 A kérdező kommentje:

Én abból sejtettem vagy gondoltam hogy lehet terhesség mert a cicim nagyon érzékeny lett mármint a bimpó meg feszült. Furin fajt a hasam. De ha ezek nincsenek nem is gondolok rá.

Nem birtam tovább ma van hogy 7 napja késik és csináltam tesztet és + lett 🙂☺

2017. ápr. 7. 19:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Gratulálok! :D Boldog babavárást kívánok! :D

Onnan is gondoltam, h baba van a dologba kb 9hónap múlt el mire össze jött, és azokban a hónapokban nem éreztem ilyet sose.

2017. ápr. 8. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!