12 hetes terhes vagyok, a párom a hasamat hallgatva buborékolást hallott, lehet hogy a baba bugyborékolt?
Figyelt kérdés
2008. okt. 13. 12:10
1/7 anonim válasza:
Szia!
Nem akarok ünneprontó lenni, de inkább a belek mozgása volt az. De semmi nem kizárt ;)
Judy
3 hós és 2 éves fiúk anyukája
2/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább a belek és hasonló dolgok.
De türelem, lassan egyértelmű lesz ha a babátok jelez Nektek.:)
Üdv, 35 hetes kismami
3/7 anonim válasza:
Szia!én most léptem a 13.hétbe,mi is nap mint nap figyeljük,párom hallgatja hátha lehetne már valami rörejt odabennt hallani,de semmi,mondták is hogy igencsak a 16.hét után lehet észrevenni.......ugyhogy sajna még ilyenkor nemigen van esély,hogy halljunk jeleket .-(
de hamarosan :-))))
Boldog Babavárást Neked
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Apuci olyan boldog volt hogy hallja, inkább nem mondom el Neki.
2008. okt. 13. 14:11
5/7 anonim válasza:
Szerintem inkább mond el neki,mert elmeséli másoknak,azok meg jó hülyének nézik.Hiszen ilyenkor még Te sem érezhetsz semmit,nemhogy a párod!34 hetes kismami
6/7 anonim válasza:
a kisapukák mér csak ilyenek, én práom is epekedve várja, hallgatja, beszél hozzá. na de nemsokára tényleg lesz ott igazi mocorgás.
12 hetes kismami :)
7/7 anonim válasza:
Én is meg voltam győződve róla a 12. héten, hogy a babámat érzem. Lepkét lehetett volna velem fogatni. Aztán letörtek, hogy ez csak bélmozgás, de az igazat megvallva, most hogy már ismerem a babám mozgását, még mindig úgy gondolom, hogy akkor is ő jelzett nekem, és nem a beleim. És ezt a hitet tőlem most már senki nem tudja elvenni. Ez ilyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!