Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetes terhes vagyok és...

11 hetes terhes vagyok és sosem érzem magam jóllakottnak. Folyamatosan éhes vagyok. Érzi még magát így valaki?

Figyelt kérdés
Már lassan hat hete elképesztően rosszul vagyok, szinte állandóan hányingerem van, napi 1-2 alkalommal hányok is, de a rosszullét ellenére muszály ennem, mert ha nem eszem kb. 3 óránként, akkor még rosszabb a helyzet. Többet eszem, mint eddig, de még így sem érzek egy kellemes jóllakottságot. Attól tartok, hogy ha ez végig megmarad, akkor nagyon durván el fogok hízni, pedig én mindig egy tudatosan, egészségesen táplálkozó kismamának képzeltem el magam, ehhez képest most se gyümölcs, se zöldség nem megy le a torkomon, hús is alig. Bezzeg a pizza... legutóbb is egy fél pizzát megettem az eddigi negyedhez képest. Elképesztő, hogy mennyire meg tud változni minden egy terhesség alatt.
2017. ápr. 3. 12:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én nem hallottam róla, hogy ne lehetne enni füstölt húst meg kolbászt, miért ne lehetne? Én a terhességig nagyon szerettem ezeket, de most rá sem bírok nézni. Húsvét előtt, Nagypénteken töltöm be a 12. hetet és azon szurkolok, hogy azok közé az emberek közé tartozzak, akiknek ekkor véget ér minden szenvedésük és Húsvétkor jóízűen, hányinger nélkül tudjak enni.

A büfögés nálam is a 6. hét körül kezdődött és a 10. hétig tartott elég intenzíven. Mára már csak napi párszor fordul elő.

2017. ápr. 6. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok

Megkerdeztem ma egy nőgyógyászt. Ő azt mondta a botolizmus miatt nem javasolják annyira. De ez főleg a nyers húsokra vonatkozik. Ha megbízható helyről van a húsveti sonka, tarja, kolbász, és jól meg van főzve, akkor lehet enni. 😊

2017. ápr. 6. 19:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy a "nem megy le a torkomon" addig igaz, ameddig nem eszek belőle. Tehát csak elképzelni nem tudok ilyeneket. Nyilván a nagyon fűszeres, fokhagymás stb. dolgoknak a szagától is rosszul vagyok, de pl. sokszor nem tudom elképzelni, hogy ezt vagy azt ennék mert pfuj, de mikor a férjem elém tesz egy felkarikázott banánt, meg egy felcikkezet kivit, vagy egy kis kefírt kiflivel, reszelt almát keksszel stb. (nyilván nem egyszerre, hanem mikor mit) akkor nagyon szívesen megeszegetem és baromi jól is esik, holott előtte csak csak ilyen pizza/mc donalds menü stb. kajákat tudtam elképzelni.
2017. ápr. 8. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!