Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ez keményedés?

Lehet ez keményedés?

Figyelt kérdés

A hasamon nem érzem, mert van egy kis felesleg, de este éreztem kicsit kellemetlen feszülést a méhemen.

18 hetes terhes vagyok jelenleg.

2017. ápr. 3. 11:59
 1/1 anonim ***** válasza:
keményedésnél az egész pocak kemény, ha csak a fejét stb nyomja neki akkor abba a pontba kemény és kidudorodó,de az is kicsit kellemetlen,később még kellemetlenebb tud lenni. A keményedéseket nagyon jól éreztem, fokozatosan jött az összehúzódás majd teljesen feszes volt és utána szépen lassan éreztem ahogy újra ellazul. Amikor pl a fejét, hátát stb nyomta csak ki azt jól megtudtam különböztetni. A második gyereknél hiába a sok magnézium az elejétől rengeteget keményedtem és a 31. hétre teljesen ki is nyílt a méhszáj.
2017. ápr. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!