Titeket el szokott-e a ferjetek, tarsatok kiserni a
vizsgalatokra? A legelso vizsgalaton ott volt-e? Ti
elverjatok-e, hogy ott legyen?
A legelsőn ott tudott lenni, mert pont szabin voltunk, de a többire sajnos nem tudott eljönni. Nem elég rugalmas a munkahelye, és a szabiját is már januárban el kellett osztani egész évre...Így nem is várom el h ott legyen, tudom, hogy ha tudna eljönne velem. 4d-re is ezért délután mentünk, h ő is ott tudjon leni.
2010. máj. 12. 09:37
bocs.. lenni. (ezt elírtam)
2010. máj. 12. 09:37
Első gyereknél jött mindenhová, akart is, el is vártam. Utána már a többinél én se vártam el, nem is akart, már nem volt újdonság, nekem se, úgyhogy nem volt ebből gond.
2010. máj. 12. 09:38
Mindenhova eljött velem, mert akarta. Igaz, első gyerkőc. Nem tudom, hogy a többinél is így lesz-e majd.
2010. máj. 12. 09:41
5/26 A kérdező kommentje:
Persze, jó lenne, ha mindig ott lehetne. A fontosabbaknál (Uh) mindig ott van, de általános nőgyógyászati konzultációkra már nem mindig kísér el. Dolgozik, úgyhogy el sem várom. Pl. a szülésznővel való első talikor ejött, ezt fontosnak találtam, de pl a szülés-felkészítő tanfolyamra nem jár velem, pedig ott is vannak kispapák.
2010. máj. 12. 09:43
Nekem nem jön sehová, nem is tartom fontosnak, nem olyan izgalmas egy vérvétel. Egy ultrahangon ott volt, a többiről beszámolok neki. Nem várom el, hogy szabit vegyen ki csak azért, hogy órákig várjon velem egy 5 perces vizsgálatra. Akkor legyen ott, ha már meg lesz a pici.
2010. máj. 12. 09:46
offolhatok?
beengedik a legelsőre is? amikor a pozitív teszt után megyünk?
vagy kérdezzek rá a dokinál?
2010. máj. 12. 09:56
Mindig jött velem a párom, úgy ahogy az első kettőnél is.Bár nálunk sok idő telt el a 3.fiunk meg az első kettő között.(12é,9év,7hós) Picit olyan volt mintha elösször járnánk vizsgálatokra, arról nem beszélve, hogy uh.sokat változott. Szerencsére meg tudta oldani. A szülésnél is megint velem volt és elmondása alapján csodás élménnyel gazdagodott, pedig ott volt az előzőeknél is. Mondjuk tényleg felejthetetlen gyors,problémamentes volt.
2010. máj. 12. 10:08
az első babával mindig jött velem, az uhkra mindig be is jött:) most is jönnek mind a ketten ha tudnak. de ha korán kell menjek vizsgálatra és a kicsi még alszik akkor nem jönnek akkor egyedül megyek :)
boldog babavárást :):)
2010. máj. 12. 10:22
Kapcsolódó kérdések: