Megszakadhat a bőröm a hasamon is?
2016-ban sajnos pánikbetegség miatt elég hirtelen meghíztam (55 kg-ról 71-re), mert az evésbe menekültem. Ma már én túl vagyok rajta, de a bőröm sajnos nem, a combom belsején és a fenekemen megjelent egy pár piros stria (picik, pirosak és nem igazán feltűnőek, eddig én sem vettem őket észre). Előtte soha nem voltak striáim, a sport miatt narancsbőröm sem.
A férjemmel viszont most kisbabát szeretnénk, és kicsit aggódom, hogy majd a terhességem alatt is meg fog szakadni a bőröm. Ráadásul nagy családot szeretnénk, ami nem egy terhességgel jár. Remélem :D
Tudom, hogy nagy részben genetikán múlik az egész, anyukámnak 45 évesen a mai napig egy sincs, ahogy mamámnak és dédimamámnak sem, épp ezért nagyon váratlanul ért ezeknek a megjelenése.
Szerintetek megszakadhat a bőröm a hasamon?
22 éves vagyok, év eleje óta újra sportolok és most diétázom is.
Bárhol megszakadhat, amelyik testtájon hirtelen hízol. Comb, felkar, has, derék, mellek is.
Évek alatt elhalványulnak a csíkok így lehet hogy 10-20 év múlva már alig látszik valami azon akik csak ideiglenesen híztak meg, majd visszafogytak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!