Ha viszket a hasamon egy helyen, az azt jelenti, hogy ott szakadni fog a bőröm?
Az oldalamon és a hasamon is egy-egy ponton viszketett tegnap és ma is. Ez azért van, mert ott striám lesz? Kenem magam minden este, nagyon félek, hogy szétszakad a bőröm...
23hkm
Én is állandóan kenem magam, de viszket, sőt..fájdalmas.
Terhesség előtt soha nem kentem, nem igényelte a bőröm.
Most pedig állandóan, és utálom. A ruháimat összekeni, büdi lesz.
Olajat és testápolót is használok, de mindig viszket így is.
Nektek mi vált be? Márka?
És hamar beszívódik a nivea? Pont tegnap használtam el egy kis mintát belőle, de félek, hogy ragadni fog, és összekeni a ruhát.
Eddig dove-ot használtam, de valamiért már nem szívódik be úgy, ahogy kellene.
Kinéztem egy nivea zuhanyzás közbeni testápolót is, de nagyon drága.
Semmit nem ér a kenegetés (csak a száraz bőr feszítése ellen jó). A stria genetikai/hormonális alapon alakul ki.
Ha azért kened a bőröd, hogy ne száradjon, arra bármilyen egyszerű testápoló jó. A striáktól nem fog megvédeni, mert külsőleg ebbe nem lehet beavatkozni.
7-igen, igazad van.
De már rendesen fáj is, ha megvakarom, mert nem bírom ki, hogy ne vakarjam.
És olyankor borzalmasan fáj.
Mindenhol az olajat javasolták, de iszonyatosan ragacsos, idegesítő érzetet kelt.
A ruháimnak sem tesz jót némelyik:/
Tehát én is várom a tapasztalatokat.
Bocsi, hogy így közbe avatkoztam.
Sokat viszketett a hasamon a bőr, eddig hármat szültem és nem repedt ki. Sima testápolóval kentem csak.
Ellenben a combomon lettek halvány csíkok, nem tudom mitől, ott nem igazán feszült a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!