Ha viszket a hasamon egy helyen, az azt jelenti, hogy ott szakadni fog a bőröm?
Figyelt kérdés
Az oldalamon és a hasamon is egy-egy ponton viszketett tegnap és ma is. Ez azért van, mert ott striám lesz? Kenem magam minden este, nagyon félek, hogy szétszakad a bőröm...
23hkm
2016. ápr. 25. 20:44
11/17 anonim válasza:
Nekem végig viszketett a hasam is és a melleim is, a hasam nem lett striás, igaz a pocakom sem lett nagy.
12/17 anonim válasza:
Nekem nagyon viszketett a hasam, de nem repedt sehol. Eleinte kenegettem, aztán a 40 fokban már nem sok kedvem volt, de szerencsére így is szép maradt a bőröm, pedig hatalmas volt a hasam.
13/17 anonim válasza:
Nekem is sokat viszketett, de mégsem lettem striás, szóval nincs összefüggés. Valószínűleg genetika, mert anyukám 3 gyerek után sem lett csíkos. Azért kentem is, biztos ami biztos.
14/17 anonim válasza:
Nekem a hasam és a mellem is viszketett. A mellem nem szakadt, a hasam igen. A növekedéstől magától is viszket amúgy (mint amikor hízik az ember). Kente a férjem a hasam meg a mellem minden nap, a hasam középen szakadt picit, de ugye ez genetika. Nincs ellenpróba, hogy mi lett volna, ha nem keni az ember...
15/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon viszeketett és feszült a hasamon a bőr. Szét is repedt. Még valami hangot is hallottam(vagy csak képzeltem ;) ).
És ne félj! Így is, úgy is szakad, ha úgy "gondolja". :)
16/17 anonim válasza:
Genetika....van benn valami, de nem teljesen így van! a bőrt rugalmassá kell tenni, na most általános esetben erre a célra van a testápoló, de ilyenkor jobb olajjal bedörzsölni a bőrt! Méghozzá az erre kitalált fajtával! Ezek többnyire nem 2000 forintos termékek, de szerintem megérik az árukat. Persze tudom majd jön olyan komment, hogy Ő a legdrágábbal kente magát napi ötször és így is kirepedt....
17/17 anonim válasza:
Sajnos nem lehet tudni mi lett volna ha...De nálunk a családban anyai és apai ágon a nőknek akik szültek mindnek csíkos a hasa. Én esténként Rossmanos erre a célra való olajjal kentem a hasam jó alaposan.( szóval nem sajnáltam róla a cuccot :-) ) Majd olyan trikót vettem fel amit nem sajnáltam, ezeket később ki is kellett dobni, mert foltos maradt. De nem lettem csíkos egyáltalán. Pedig nekem is szokott viszketni. Persze lehet, hogy szerencsém volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!