Ha most nincsenek terhességi csíkok a hasamon, akkor ne is számítsak rá?
Szia, ne haragudj, de nem akarlak elkeseríteni. Nekem az elsonél egx darab csik sem jott elo, a másodiknák nem sok, kb 4-5 db jott elo a terhességem végén. Most várom a harmadik babát és reménykedem h nem lesz tobb.
Nem azt mondom h neked is lesz, csak h ha az elsonél nem volt az nem garancia😩
Nekem az elso terhessegemnel sehol sem lett striam, pedig hiztam tobb, mint 20 kilot vekony testalkatra.
A masodik babaval ugyanugy vekonyan kezdtem es szules elott par nappal, 39 hetesen lettek striak a hasamon. Se idosebb nem voltam, kicsi a korkulonbseg, tehat erre sem lehet fogni, de a hasam is kisebb volt, mint az elso babaval, mert az elso 4 kiloval, a masodik meg picivel 3 kg felett szuletett, fele annyit sem hiztam, mint az elso gyerekkel.
Igazan nem zavar, nagyobb bajom ne legyen, de nem igazan ertettem az osszefuggest. Logikusabb lett volna az elso terhesseg vegen repednie a boromnek, de ezek szerint ez nem igy mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!