Most maradt ki a 2. menszeszem, terhességi teszt pozitiv, tünetek megvannak. Holnap megyek Nődokihoz, mire számítsak?
hüvelyi ultrahang,(nekem csináltak rákszűrést is)
szívhang tuti lesz.
beutaló a 12. hetes uh-ra és vérvételre
kb. ennyi
Gratula a babához!
köszönöm. :-)
Kb most akk hany hetes terhes lehetek?
Én ugy számoltam,hogy 8!
jól számoltam?
jól számoltad! És az pont a szülinapom :-)
Szia!
Nekem szept. 19-én volt az utolsó menstruációm. Egy idős terhesek vagyunk.
NEkem múlt hét pénteken volt UH. Hüvelyit csináltak, gyönyörűen látszott az embrió. Szívhang csodás. <3
Hogy állsz az émelygéssel? Engem kikészít, egyre rosszabb, 2 hete nem tudok enni, csak kiflit és kefírt.
Sok sikert a vizsgálathoz!
Utolsó. Képzeld a múltkor akartam venni kefírt és hatalmas betűkkel rá volt írva, hogy babáknak nem lehet adni mert alkohol van benne. Mondom mi van? Egész életemben imádtam a kefírt.
Szóval ha gondolod, nézd meg az összetevőket.
Hülyeség szerintem. Nem tudom, milyen kefír volt, de az Alföldi pl csak tejkultúrát tartalmaz és tejet.
Előző terhességemmel csak camambert tudtam enni. 8 hetesen.
Ha nem lett volna odaírva én sem hiszem el. De direkt ki volt táblázva. Egyébként ez külföld, lehet itt másmilyen a kefír.
De azért inkább ne hülyeségezd le amit írtam bővebb információ nélkül, bocsánat csak segíteni akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!