Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most maradt ki a 2. menszeszem...

Agnes18 kérdése:

Most maradt ki a 2. menszeszem, terhességi teszt pozitiv, tünetek megvannak. Holnap megyek Nődokihoz, mire számítsak?

Figyelt kérdés
a vizsgálat miből fog állni? és miket fogok most megtudni?
2014. nov. 10. 21:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Én eddig jól viseltem, ma hogy kezdtem szedni az első gravidát azt ki hánytam,de jól viselem :)

emiatt félek,hogy nekem se szívhang se semmit nem mondott, de viszont a papíron rajta van h 8 hetes terhes vagyok. csak megvizsgált és aztmondta 2 hét múlva menjek kontrollra, annyi van a papíron h lúdtojásnyi a méhem. de azt mondta, menjek vissza hogy megnézze hogy fejlődik!

szerintetek aggódjak ?:(

2014. nov. 13. 21:52
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell.

A Gravidánál több embertől is hallottam, h nem bírta. Én Femibiont szedek, nekem semmi bajom :)

2014. nov. 14. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!