13 hetes terhesen nagyon kohogok es faj torkom. Mit vehetek be Ami hatasos?
Én nem tudom jó lenne de lehet a lándzsás utfüvet. A citromfű teát, kamilla, kék panadol.
Ibuprofin alapút tilos!
Esetleg azt hiszem sterpsilst lehet.
Strepsils NEM!!
Panadol, Tantum verde. Ezek vannak fajdalomra, torokra nekem, nigyogyaszom es orvosom is ezeket mondtak. Plusz a gyogyszertaros is :)
Kek Panadolt lehet, azt ajanljak terheseknek.
Torokra Tantum verdet, eddig minden terhessegemnel azt ajanlottak. Ezek megbizhato infok, ha nem erned el a dokidat!
Nekem semmit nem lehetett volna, csak láz esetén Algopyrint.
De tényleg inkább orvost kérdezgess, ne itt amatőröket. A gyógynövények szinte mindegyike tilos terhesség alatt, emlékeim szerint a lándzsás útifű is, de most nincs kedvem rákeresni a neten. A kamilla viszont - még ha szabad is - baromira szárít, megiszod, és sokkal jobban fog fájni a torkod - ez viszont saját tapasztalat. Szóval fordulj orvoshoz, az biztos nem árt. És nem árt, ha megnézi, nincs-e kezdődő tüdőgyulladásod.
Ha antibiotikumot írnak, azt nyugodtan beveheted, az nem árt a babának, de azért kérdezz rá, hogy ugye ez olyan fajta, amit terhesen is lehet szedni.
Stodalt kaptam én is, de semmit nem hatott... majdnem két hétig majd megfulladtam aludni sem tudtam olyan köhögőrohamaim voltak. Hársfateáztam az teerhesség előtt az hatott most nem. Végül a fokhagyma felvágva mézbe keverve és egy kis gyömbér bele.... na ahogy elkezdtem két nap múlva jobban lettem. Fokhagyma mindenre jó :) Méz meg pláne, és a gyömbér is szuper :D
Jobbulást!
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!