Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes terhesen nagyon...

Kavics1 kérdése:

13 hetes terhesen nagyon kohogok es faj torkom. Mit vehetek be Ami hatasos?

Figyelt kérdés
2017. márc. 23. 06:51
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

Én nem tudom jó lenne de lehet a lándzsás utfüvet. A citromfű teát, kamilla, kék panadol.

Ibuprofin alapút tilos!

Esetleg azt hiszem sterpsilst lehet.

2017. márc. 23. 06:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Strepsils NEM!!

Panadol, Tantum verde. Ezek vannak fajdalomra, torokra nekem, nigyogyaszom es orvosom is ezeket mondtak. Plusz a gyogyszertaros is :)

2017. márc. 23. 07:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Javaslom, hogy hívd fel az orvosodat, kérdezd meg tőle! Itt mindenki mond mindent, én nem bíznám a döntést a GYK-ra. De a patikában is megmondják, melyiket lehet.
2017. márc. 23. 07:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Kek Panadolt lehet, azt ajanljak terheseknek.

Torokra Tantum verdet, eddig minden terhessegemnel azt ajanlottak. Ezek megbizhato infok, ha nem erned el a dokidat!

2017. márc. 23. 07:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Gyömbértea sok mézzel, és C-vitamin
2017. márc. 23. 08:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem semmit nem lehetett volna, csak láz esetén Algopyrint.

De tényleg inkább orvost kérdezgess, ne itt amatőröket. A gyógynövények szinte mindegyike tilos terhesség alatt, emlékeim szerint a lándzsás útifű is, de most nincs kedvem rákeresni a neten. A kamilla viszont - még ha szabad is - baromira szárít, megiszod, és sokkal jobban fog fájni a torkod - ez viszont saját tapasztalat. Szóval fordulj orvoshoz, az biztos nem árt. És nem árt, ha megnézi, nincs-e kezdődő tüdőgyulladásod.

Ha antibiotikumot írnak, azt nyugodtan beveheted, az nem árt a babának, de azért kérdezz rá, hogy ugye ez olyan fajta, amit terhesen is lehet szedni.

2017. márc. 23. 11:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! A vedono a stodalt ajanlotta, de AZT mondta kerdezzem AZ orvost. Elmentem AZ orvoshoz o AZT mondta mivel meg nem annyira komoly meet tiszta a tudom kerdezzem a patikust es a patikus aztmondta miert nem AZ orvost kerdezem. Ugyhogy a kor bezarult.
2017. márc. 23. 20:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Stodalt kaptam én is, de semmit nem hatott... majdnem két hétig majd megfulladtam aludni sem tudtam olyan köhögőrohamaim voltak. Hársfateáztam az teerhesség előtt az hatott most nem. Végül a fokhagyma felvágva mézbe keverve és egy kis gyömbér bele.... na ahogy elkezdtem két nap múlva jobban lettem. Fokhagyma mindenre jó :) Méz meg pláne, és a gyömbér is szuper :D

Jobbulást!

21hkm

2017. márc. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!